IceCat emlékoldal!

Buborék

2007 Szeptember


2007.09.30.
'22:31'

Jesszusom, kiborultam!
Olyan "Tudtam, csak nem sejtettem" érzésem van (Oscar)...
Szóval az elõbb megnéztem valakinek az adatlapját WIW-en, és rájöttem, hogy õ is öregszik. Tudtam, csak nem sejtettem. Azt meg végképp nem, hogy ezzel még szembesülök is. Tök durva... Fõleg, ha összekötöm bizonyos emlékekkel... Akkor õ nem öregedhet! Túl fura!!


2007.09.23.
'01:16'

Tegnap kilestem webkamerán az Andrássíra, lévén, hogy autómentes nap volt.
Arra azért nem számítottam, hogy valami fura aoknlá fogva nincs korlátozva a kamera irányítása és oda fordítom ahova akarom, annyira zoomolok amennyire csak lehet...
Szóval bár eddig is tudtuk, hogy lépten nyomon kamerák figyelnek, de most már azt is tudjuk, nem is kicsit...


2007.09.22.
'15:22'

Miért kell nekem minden nap szembesülnöm azzal, hogy hülyékkel vagyok körülvéve...?
Mégis hogy a fenébe lehet összehozni egy olyat, hogy ha a lábosban szottyos égett olaj van, méghozzá kevés, akkor az ebédhez nem kicseréli, hanem hozzáönt frisset...??? (Nagybátyámról van szó....)
Remek lesz, hogy most majd önthetem ki a frisset, mert már nem friss.... Frenetikus!


2007.09.21.
'19:01'

"Márciustól nincs többé 1 és 2 forintos"
Nemsemmi. Már szart sem ér az 1 és a 2 forint... Végülis, már most sem mindíg adják vissza a boltban, ezután meg majd nem is kell. A szomszéd közért így is ott nyúlja le a plussz pénzt ahol csak tudja, õk ennek biztos örülnek.
No de ha nincs már forintosunk sem, az nem azt jelenti, hogy belefulladunk az áremelésekbe??


Más. Ma hallottam anyámnál a TVben, amint épp arról van szó, hogy a kisbabák szobájában a színek, meg a kiságy elhelyezése, vízér, törésvonal, bla bla... Najó mondom, szép, árad a tömény hülyeség. Arra nem számítottam, hogy ezt még megfejeli a csaj azzal, hogy közli: bár szép növény a Yukka és szûri a levegõt, de ne tegyük be a babaszobába, mert a Yukka pulzál és emiatt a gyerek nem tud aludni......... MIVAN?????


2007.09.14.
'19:39'

Közeli kisközért, pénztárosnõ...
Elõttem emberke beáll a sorba, majd én is... Pénztáros nõci épp telefonál, 2 méterrel odébb, háttal nekünk... Aztán mint aki baromira ráér nekiáll nyújtó gyakorlatokat végezni: felteszi a lábát a pakolós pultra.... Elõttem álló emberke & én meregetjük a szemünket...
Kedvenc barátnõnk pénztárosné számoli csak nehezen tud, ha számolás közben hozzászólsz, akkor annyi, kezdheti elõlrõl, folyton telefonál, cseveg, pakol, elmászkál, flegma, undok... Csak én nem értem miért nem rúgják ki? Én már rég kihajítottam volna...


2007.09.05.
'22:04'

Na jólvan, ideje leírni mi is lett az ideig aug. 20-i göristalálkával.
Az volt a helyzet, hogy találkoztunk a Deákon, mint minden évben. Igaz idén kissé késõbb mint eddig.
Szóval gyûltünk, gyûltünk, ami ugye rendben is van, csakhát jöttek az IWIW-rõl származó görkorisok is, akikrõl nemsokára kiderül, hogy nem olyan egyszerû görisek, mint azt elsõ látásra gondolnánk. Szóval jöttek õk is, kérdezgették Messortól, hogy mikor indulunk meg egyebek, mire Messor átirányította õket azokhoz akik ezt valószínûleg tudhatják. Persze odáig már nem mentek el, biztos túl fárasztó lett volna még 2 lépést (görivel?) tenni.
Szóval továbbra is gyûlögettünk, miközben azt elemezgettük Messorral, ViDe0-val, és TiPével, hogy vajon mi vesz rá egy nõnemû lényt, hogy olyan kivágott dekoltázzsal menjen el görkorizni, amilyenben egy pornósztár megy a díjkioasztóra...?! Vagy hogy minek úgy kiöltözni, mintha szombat esti dizsibe menne? Persze lehet egy tippetek, hogy melyik társaságba tartoznak eme nõnemû lények.
Szóval imígyen elvagyunk röhögcsélve, mikor arra ébredünk, hogy 2 ilyen nõnemû egyed beáll és nekikezdi számolni a göriseket. Ez most így lehet hogy nem hangzik különösebbnek, de ez kb. olyan mintha fognád magad és átvennéd Madonna helyét a színpadon. Szóval pofátlanság.
Tehát számolnak. Megszámolják a saját kis csapatukat meg pár kósza embert, aztán néhány régen kijárót, aki úgy 6x megy át a számláláson -persze nem tûnik fel nekik-, majd egy másik rendezvényt reklámozni hivatott zászlót szorongató ember után elindulnak a járdán (!!!!), bele a gyalogosok közé. Persze akik kijárnak már egy ideje erre a találkára azok csak néztek utána bambán, velünk együtt, majd elkezdtünk szakadni a röhögéstõl... Ezek elmentek!
Néhány perc múlva mi is mentünk, persze ellenkezõ irányba, és a lelépõ csapat hitével ellentétben így is jóléreztük magunkat.
Nos akkor nézzük. Elõször is jött késõbb a kifogás, hogy nemtudták ki a szervezõ. Ez egy újkeletû dolog. Mármint a szervezõfüggõség. Azóta élveznek erre, mióta elkezdték szervezni a saját göris micsodájukat péntek esténként. Ugyanis, az elõzõ 2 évben még nem volt ilyen programjuk, és az elõzõ 2 évben egyszer nem kérdezte meg egyik sem, hogy ki a szervezõ. Pedig ott voltak 20-án.
Aztán jött az, hogy nem tudták mikor indulunk. Egyrészt nem tökmindegy? Egyszer csak majd indulunk, de amíg látni, hogy újabb korisok jönnek addig mégis hova rohanjunk? Nem idõre megyünk. Másrészt meg mint említettem volt, nem voltak hajlandóak elmenni addig az emberig aki válaszolt volna nekik.
Aztán volt az, hogy merre megyünk...? Nos, ez is olyan, hogy kialakul, hiszen 20-án a fél város le van zárva, hol lehet menni egy úton, hol nem.... Valami olyasmi a helyzet, hogy a görkorinak köze van a szabadsághoz, ígyhát megyünk amerre jólesik. Na persze õk nem, nekik szájbarágott lezsírozott útvonal kell, különben rohamot kapnak a nagy elveszettségtõl.
Aztán volt még olyan, hogy a szervezõ nem vállalta fel magát és mi addig azt csinálunk amit akarunk, amíg nem vállalja fel magát. Azaz valakinek ki kellett volna állni a placc közepére, bemutatkozni, elmondani a személyi számát, anyja nevét, pontos lakcímét, WCzési szokásait, majd centire pontosan megadni az útvonalat, másodpercre pontosan az indulást, esetleg felvehetett volna egy villogó kezeslábast is, hátha akkor sikerül felfogni, hogy azért mert egy rendezvényrõl nem tudsz semmit, nem a rendezvény a hibás.
És akkor még talán meg is érteném, ha most jöttek volna szegény szerencsétlenek elõször, merthát akkor lehetne mondani, hogy nem tudtak semmit, de ott voltak tavaly, és tavaly elõtt is és akkor sem ált ki senki elmondani, és a szájukba rágni hogy melyik a jobb és melyik a bal lábuk, akkor kiíbrták, nem mentek el elõbb, nem hisztiztek (annyit), nem képzelték magukról hogy õk szarták a piramisokat, hanem képesek voltak a seggükön megvárni míg elindulunk. Miért????
Persze tavaly is volt, hiszti, hogy miért ugrálnak az agrósok annyit (what??), meg miért állunk meg, meg miért nem megyünk már, és miért dobnak be valakit a szökõkútba, és miért megyünk jáccótérre, és miért van tolla a madárnak...?
Szóval ezért kapom fel a vizet, mert átmentek szervezésbuziba, és úgy csinálnak mintha 2éven át ott sem lettek volna, meg mintha nem értenék, hogy elõttük soha senki nem volt még ennyire kretén, és senki nem baszta el még a felvonulást... Csak õk.
Persze, a szervezõ a hülye, meg mindenki más aki nem ment oda egyenként hozzájuk 500 oldlas leírást osztogatni, meg mi vagyunk a hülyék mikor beszólnak, hogy de mi akkor is oda megyünk ahova mi akarunk...
Szép. Ennyi erõvel ha késik a Pápa a beszédérõl, valamelyik majd felmegy prédikálni, mert azthiszi nincs megszervezve.
Namindegy. Egyébként azóta is ezen megy a vita a WIW-en, illetve inkább valami egyoldalú szájbarágás, amit õk kitiltalakatopikbólhanemkussolszbazdmeg-gel honorálnak, merthogy azóta is ottartunk, hogy ha a kacsa nem tud úszni, ugye akkor a víz a hülye. Vagy mégsem? :)

Huhhdesokat írtam. Bõvebb felvilágosításért, és egyebekért írjon mailt akik akar, vagy aki nemérti a problémám lényegét.

'13:44'

Belthazor után édi hörcsög...
Read more in Blog