IceCat emlékoldal!

Buborék

2007 November


2007.11.25.
'14:34'

Az elõbb találtam a "kedvenc" iwiw-es korisaim egyikének adatlapján egy képet, ahol esküszöm az egyik csaj szoknyában volt...
Na így lesz ciki (más trendinek hívja, de nálam az ciki) a görkorizás!!
Fujj fujj fujj!!!

'03:19''03:14'

Szóval nem jár ide egy fodrász sem? Vagy valaki akinek van fodrász ismerõse?
Hol tudok jó kék hajfestéket venni??


2007.11.24.
'20:36'

Crystal : Elmegyek

Már régen nem érzem,
hogy minden múló percem pont úgy szép,
mintha ébren álmodnék.
Már régen nem értem mi tarthat vissza,
mondd mit várok még?
ha legbelül már indulnék

Mert mélyen bennem hangok szólnak
álmok nélkül nincsen holnap
félelembõl miért maradjak már?

Ha egyszer elmegyek
távol mindent újra kezdek
nélküled
Engem már hiába vártok.
Elmegyek.
Szárnyam nincs és mégis szállok,
holnaptól új úton járok
többé engem nem találtok már.

Én vártam, csak vártam,
hogy újra rám talál mi elmúlt rég
mi mára már csak szép emlék
És vártam, csak vártam, hogy lesz mi vissza tart, ha elmennék
de távol vagy, hogy érthetnéd?

Mert mélyen bennem hangok szólnak
álmok nélkül nincsen holnap
félelembõl miért maradjak már?


*

"Mondhatnám ahogy érzem: egyedül én bíztam benned ezen a Földön és ezért rúgtál belém a földön."


2007.11.23.
'17:33'

Épp azt fejtegetem a papagájos fórumban, hogy ezek a dög molylepkék milyen pofátlanok. Hogy annó még egy csomag száraz levendulában is megtelepedtek, pedig az elvileg elriasztja õket. Ezek szerint gyakorlatilag már nem. Aztán megrágtak egy nejlon zacskót is!!!! Nesze neked evolúció!
Szóval lassan már nem tárolhatok semmit a lakásban, ami vicces, mert inkább raktár szerû mint lakás, annyi minden van itt. Viszont ami nem vasból van, azt felzabálják. Úgyhogy lassanként ideje lesz vasmacskát és vaspapagájt tartanom. A vashalakról nem is beszélve, bár õk a víz alatt talán még biztonságban vannak a következõ evolúciós lépés elõtt, mikor is elõkerülnek a vizimolylepkék.


Más. Ma belefutottam egy "keressvelünkpénzt, nincsbelépésidíj, nemkellárulni, semmitsemkelltenned, milliomosleszel, mostkezdelazonnal" szerû oldalba, ami idáig még jól is hangzana, ha nem lenne ebbõl egymillió és mind kamu, de aztán ezután a dejónekedhogysemmidolgot szöveg után közölték, hogy azért rendeljek valamit, különben nem kezdhetem el. Rendeljek ezüst vagy aranykolloidot.... De. Anyád rendeljen!


Ezen kívül belefutottam ebbe a blogbejegyzésbe, ahol is kifejtettem már a magamét, de kifejtem itt is :)
Szóval kicsit azért meglepõdtem, hogy valaki 30 évesen arra vágyik hogy magázzák. Ezt ott nem árultam el, ha majd esetleg erre jár, elolvashatja :)
Szóval lehet hogy 30éves koromra kifordulok, de jelenleg úgy vagyok vele, hogy engem ne magázgassanak már, hacsak nem valami komoly üzleti ügyrõl van szó... Nem vagyok 120éves, majd lehet magázni ha már szárazra asztam, de addig minek? Még a végén valaki molyan vesz, az meg végzetes lenne.
Nem mintha én csak úgy lazán letegeznék bárkit, de ha nem úgy néz ki mint egy házisárkány vagy egy pöcsfej, akkor letegezem, kivéve bizonyos eseteket, amiket nem fednék fel ;)
Imádom mikor összefutok a házban gyerekekkel és benyögik, hogy csókolom, meg jónapot. He?? Mivan?? Egyrészt eltelik egy kis idõ mire leesik, hogy nem vagyok 16. Utána viszont rájövök, hogy viszont annyinak nézek ki, úgyhogy nemértem...
A minap azt mondja egy anyuka a gyereknek aki, felvette a leesett 2 forintosom, hogy "add vissza a néninek". Mire a gyerek visszaadna a néninek, ezt közölte az anyjával, én meg még el is vettem tõle azt a vacak 2 forintot, úgy meglepõdtem azon, hogy én néni.... Ezek után egy pár napja valaki megkérdezte, hogy ugyan kijártam-e már a 8 általánost? Igen, tudom most mindenki arra gondol, hogy nem fiatalnak, hanem hülyének nézett, és azt sosem mosom le magamról, de valójában mégiscsak fiatalnak nézett.
Tényleg ezt azt hiszem nem is meséltem! Megpróbáltam beváltani 1300Ft-nyi 1, 2 és 5Ft-ost. Remekül ment. 3 órámba tellett. A Postán a 300Ft-nyi 5Ft-ost sikerült beváltanom, a maradék 1000Ft-ért adtak volna kb. 600Ft-ot. De.
A bankban nem fogadták el a rolnizott aprót mint fizetõeszközt, és késõbb mint szimplán beváltani valót sem mert -na erre varrjatok gombot-, nincs a bankban számlám! Mégis minek ahoz számla, hogy apróért nem aprót adjanak??
A közértekben, papírboltban, piacon nem kell az apró, és erre is kérek egy gombot, még a MÉH-bõl is elzavartak. Gondolkoztam volna, hogy esetleg állruhás rendõrnek néztek, mert ugye valami illegális féle aprót adni a MÉHnek, de épp ott nézett a pasi oly' fiatalnak, hogy azt is nehezen hitte, hogy túl vagyok az általános iskolán, így talán mégis kétlem, hogy állruhás rendõrnek hitt. (Miközben a szomszéd bolt szerint a környék oda hordja az apróit és úgy tûnik csak velem szúrt ki õ is.)
Szóval a végén 3 óra szerencsétlenkedés után egy újságos váltotta be az apróm, amibõl útközben eltûnt egy rolni (50Ft). Csakhogy addigra bezárt a bank, -pont az orrom elõtt persze-, és nem tudtam elküldeni a pénzt amit akartam.
Kezdem mégiscsak kedvelni azt az ötletet, hogy bevonják az 1 és 2Ft-osokat, mert pofátlan dolog, hogy sehol senkinek nem kell a pénz. Csak mert kicsi. Bár lehet hogy utána az 5-10Ft-ossal lesz ugyanez.
De szerintem ha mostanában valahol aprót kérnek mikor fizetek, tuti röhögõgörcsöt kapok és a mentõ visz el.


2007.11.21.
'14:06'

IceCat


2007.11.18.
'18:02'

Messor Írországban van, mondtam már? Kiment 2 hónapra dolgozni, ami nem 2 hónap, inkább fél év lesz.
És hiányzik. És elmentem zuhanyozni és még mindíg hiányzik.
Úgyértem, ha valami bajom van, akkor bevágom magam a zuhany alá, hátha nem csak engem mos le, hanem a bajom is elmossa. Még sosem jött be, de bõszen próbálkozom.
Most sem jött be.


2007.11.17.
'19:09'

"Tudjad, szíved és eszméleted minden erejével tudjad, hogy válságos pillanatokban senkire nem lehet számítani. Nincs rokon, barát, kedves, akit igazán ismersz; a nagy pillanatban mindenki eldobja az álarcot, megmutatja a nyers önzést, s te egyedül maradsz, mikor legnagyobb szükséged lenne arra, hogy melletted álljon valaki, s egy jó szóval, biztató tekintettel segítsen. Többet nem is vársz senkitõl; de ezt sem kapod a veszélyben. Élj nyájasan és türelmesen az emberek között, de ne bízzál senkinek segítségében. Neveld magad magányossá és erõssé. Tudjad, hogy soha, senki nem segít. S ne sopánkodj ezen. Ember vagy, tehát nem várhatsz semmit az emberektõl; s ez a természetes."


2007.11.16.
'18:36'

(Akinek amúgy is tartozunk az most ne nézzen ide! ;) )
Nem tudna valaki kölcsönadni úgy 50.000 Ft-ot?


2007.11.11.
'13:50'

Jah, itt a kék haj. Ilyesmit akarok:'13:15'

Na tessék. Szakad a hó! Novemberben... Ez eltévedt. Õsz van!
Sebaj... Szép. Csak nem marad meg...
2007.11.10.
'22:17'

Ma volt a Spektrumon valami mûsor, ami a tûsarkú cipõkrõl szólt. Vagy hatvanszor elmondták benne, hogy a nõk odavannak a magas sarkú cipõkért. Vagy hazudnak, vagy nem vagyok nõ. Én nem szertem a nagassarkút... Nem is igazán tetszenek. Kényelmetlen. Idiótán járnék benne, mert a bokám kifele áll. A 150cm-emhez sem menne. A ruháimhoz sem.
Azért van pár, ami tetszik, de nemhiszem, hogy hordani akarnám.
Mutatok párat, mert van egy olyan sejtésem, hogy páran ebbõl érdekes dolgokat fognak levonni... :)Más. Nem tudja valaki hol szerezhetnék szép kék, és használható hajfestéket? Nem kékesfeketét, hanem kéket. Megmutatom milyet, ha megtalálom azt a képet...


Read more in Blog