IceCat emlékoldal!

Buborék

2007 Május


2007.05.30.
'13:25'

Csináltam Messornak egy honlapot és most ülök és csodálom hogy én milyen ügyes vagyok :D
Igen, sokkal szebb mint az enyém... Az enyém is lehetne szép, ha nem lenne rajta olyan sok minden. Így valahogy semmi kedvem újrakezdeni és hetekig szöszölni vele. Ígymarad.
Na de ez az új oldal.... Jóóó, nem egy mestermû, de nekem bejön. Egyszerû de tökjó. Majd eccer megmutizom. Vagy nem :)


2007.05.27.
'22:19'

Van egy szöcskenyájam.
Az erkélyen lévõ bokron tikkadnak, eddig ötöt számoltam. Még nagyon picik, ha nem mérem hozzájuk a náluk 3x hosszabb csápjukat, akkor úgy 3-4mm-esek.
Remélem nem zabálják le a bokrom!
2007.05.23.
'12:58'

Meglehetõsen fura lénnyel találkoztam az erkélyen. T betû alakja volt és úgy nézett ki mint egy száraz ágacska.
Persze számûztük még mielõtt kiderült volna mi lehet az (meg kellett volna kérdezni tõle).

'12:07'

Ma bizonyosságot lelt, hogy meg vagyok átkozva. Eddig is sejtettem, de mostmár tuti biztos!
Eddig azt gondoltam, hogy valamit rosszul csinálok, de ez a mai esetnél tök kizárt. Egyszerûen csak el vagyok átkozva és kész!!
Tud valaki átkot levenni? Levehetné az enyémet...

Bár a minap jósoltak nekem kártyából -a vásárlás mellé járt :)) - és azt mindták, hogy.... valami felfele... Szóval hogy jobb lesz, meg ilyesmi....
Na a lényeg, hogy most nem pont úgy érzem, mintha olyan hú de remek lenne nekem...
El vagyok átkozva....


2007.05.22.
'23:53'

Jut eszembe! Ma rájöttem, hogy ha most kórházba kellene mennem, mert valami olyan bajom van, akkor hagynának megdögleni, mert nem tudnám kifizetni a kórházi mindenféle díjakat. Király, nem?
Gyurcsánynak és cinkostársainak remek ötletei vannak, végülis így is lehet népirtani, nemde?! Csak ezt újabban reformnak hívják.
Miért nem lõnek mindjárt fejbe?

'22:06'

Jó volt ez a vihar. Egy rendõrautó végigment az utcán és figyelmeztette az embereket. Mondjuk én csak azt hallottam, hogy zárják be az ablakokat és az ajtókat, azt Messor mondta, hogy a viharról volt szó...
Aztán volt egy kis szelecske, meg sötét felhõk, pár dörgés és kb. 5 csepp esõ. Én meg holnap locsolhatom a tök száraz növényeket...


2007.05.20.
'09:06'

"Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja amit gondol, a másiknak vannak barátai."


2007.05.16.
'13:18'

Nah, mivel NihilWolf szerint én találtam ki a Nemzeti Maszturbációs Hónap-ot, közlöm: ITT olvastam róla...
Mindenestre ha abból indulunk ki, hogy gyakorlatilag Valentin napkor marketinggel támogatottan kötelezõ szeretni, meg Karácsonykor is, akkor....


2007.05.15.
'23:38'

Na ez azért nemsemmi!
Nemzeti Maszturbációs Hónap
Jó, rendben. Ezt vajon ki és hogyan találta ki? És miért?
Uncsi már a Valentin nap, mi? :D


2007.05.14.
'19:58''19:23'

Najó, ez nekem is fáj! Hogy is mondjam el... Az a helyzet, hogy egyszerûen nem tudok erre mit reagálni!

'19:17'

Na igen, nemsemmi, hogy ott ez, nálunk meg milyen bamba ez az egész jog erre...


2007.05.11.
'14:15'

Az orvosok még mindíg hülyék.
Szakorvos... Elmesélem a problémám, hozzáteszem, hogy már megint a szokásosról van szó, azaz ez visszatérõ... Gyakorlatilag nem kellene vizsgálnia csak felírni a gyógyszert, ez eddig is bevált. De nem, õ péntek délben megvizsgál, majd közli, hogy kedden menjek vissza az eredményért - ami ugye 3 és fél 4 nap gyógyulás nélkül, hisz a gyógyszert majd csak akkor fogja felírni.
Hát köszönöm szépen, igazán kedves, mindezt 300Ft-ért, majd legközelebb megint annyiért...
(Mondjuk az én hibám az egész, mert elfelejtettem az orvos nevét akihez mennem kellett volna, és rosszkor mentem és erre csak kakor jöttem rá mikor beírtak a sz. gépbe, nem akartam lelépni. Szóval a másik az jól kezelte volna ezt a helyzetet...)
Mondtam már, hogy egy gusztustalan állat volt aki kitalálta és bevezette a vizitdíjat? Valami katyvasz lehet a fejében szegénynek, azthiszi hogy az orvos az valami múzeum vagy kiállítás és jár a 300Ft belépõ, a kórház meg szálloda... És még ki sem akadnék ennyire ha nem lenne az egészségügy egyébként is egy hatalmas szemétdomb....!

A másik hasfájásom ezek az idióta gusztustalan kocsmatöltelékek, akik éjszaka záráskor kiözönlenek ide a szomszéd kocsma elé, és dülöngélve üvöltöznek. Igazán ocsmány és gusztustalan egy népség! Nem egészen értem, hogy hogy van gusztusuk tükörbe nézni, meg emberek közé menni, meg ilyesmik. Igen, akinek inge, az nyugodtan vegye magára és tudja meg hogy egy bottal taszigálnám be egy folyóba!

Nem vagyok agresszív!


2007.05.09.
'11:58'

Valami tök furit álmodtam. Nemtudom hol voltam épp, de jött 2 csaj, mindkettõ rettentõ ronda rózsaszín-fehér biciklin, rózsaszín-fehér ruhában és ezüstös szõke hajjal... Én meg persze valamit beszóltam nekik, hogy rondák, vagy nem is tudom, aztán verekedni kezdtem a nagyobbal, de kiderült hogy élvezi a verést :D
Ezek után nemtudom, hogy hogy jutottunk el oda, hogy az egyébként lapos hasú lányok terhesek és hogy nekem meg még valakinek kell kiszedni belõlük a gyereket. A másik valakinek sikerült, az enyém semmi pénzért nem akart szülni...
Hogy lehet ilyen egetverõ hülyeséget álmodni? :D


2007.05.08.
'10:08'

"A pénz beszél! (Ja, aztmondja: viszlát!)"


2007.05.07.
'00:20'

3 új zene a rádióban.


2007.05.05.
'17:57'

Unatkozom...


Read more in Blog