IceCat emlékoldal!

Buborék

2007 Június


2007.06.12.
'15:46'

Emberkék! Mondtam már, hogy ha bárkinek bármiylen felesleges szobanövénye van, amit már nem tud hova tenni, vagy megutálta vagy haldoklik és nem bír vele (mármint a növény, nem a gazdája...), akkor én szívesen örökbefogadom?? (a növényt, nem a gazdáját!)
Ha nem mondtam, akkor most mondom! :)

2007.06.08.
'19:43'

Messor tegnap leszakadt egy háztetõvel együtt, így elérve, hogy zuhanjon úgy 6 métert és ezzel eltörje a sarokcsontját....
(A röntgenfelvételek elkészülte után azon poénkodtam, hogy bár a papírra az van írva, hogy törés nem látható, ez valójában azt jelenti: "törés van, de nem látható". Mint késõbb kiderült, ez nem is poén, ez így van...)
A nyeremény egy fekvõgipsz.
Én meg ápolgatom. Najó, valójában élvezem, hogy mindennap hasonszúrhatom egy injekciós tûvel. Ennyit az ápolásról ;))))


Egyébként még mindíg kersem azt a vállalkozó szellemû ember aki elûzné a rajtunk uralkodó átkot...


2007.06.01.
'14:53'

A PhotoShop áldásos hatásai...
Attól még hogy nem igaziak, nekem valahogy nem jön be a Dove testápolónak vagy minek az igazi nõkkel való reklámozása. Randák. Dagadtak. Csúnya a bõrük és még a világítást is elrontották.
Nem vágyom megvenni egy olyan testápolót ami azt reklámozza: ronda dagadt leszek tõle.
Szívesebben veszek olyan testápolót ami csudiszép vékony lányokkal reklámoz, egy csomó retussal. Nem mintha nem tudnám, hogy ettõl még nem retusálódok, de akkor is... Legalább a szépérzékem nem bánja.
(persze vannak kivételek, hisz ugyanúgy felkapom a vizet az anorexiás lánytól aki köpenyben megy úszni, mert ciki, hogy milyen dagadt. legalábbis a reklám szerint.... kár az az "elõtte 30kiló, után 25" szerû fíling.)

'00:24'

Ha meg akarsz menteni pár gyönyörû madarat, 06.05-ig hívd a 1771-et!
"Hogyan segíthet? Szavazzon május 31-e 00:00 órától június 05–e 24:00 óráig az 1771-es számon (T-mobile és T-com hálózatból hívható, a hívás díja 200 Ft), ha azt szeretné, hogy az Ócsai Madárvárta Alapítvány nyerje a mûsor fõdíját. Az ön hívásának díja teljes egészében az alapítvány számlájára kerül. A hívása egyben szavazat is, hiszen a négy non-profit szervezet által meghatározott négy cél közül az nyeri el a Magyar Telekom 5 millió forintos fõdíját, amely Önöktõl a legtöbb szavazatot kapja. A másik három cél is kap 1-1 millió forintos díjat. Mert adni jó!"
(forrás: TV2 - Az Ügy)
Read more in Blog