IceCat emlékoldal!

Buborék

2007 Július


2007.07.31.
'02:22'

ILYEN nekem is kell! Vesz nekem egyet valaki? :)

'02:13'

Visszavonta a százmilliós kártérítési igényt az olaszliszkai gyanúsított
"Az indoklás szerint a bírók és ügyészek alaptalanul használták a "lincselés" szót a közokiratokban, ami sérti személyiségi jogait, hátrányosan befolyásolja a gyanúsított, valamint a romák megítélését a közvélemény elõtt, ezenkívül alkalmas az ítélkezési folyamat befolyásolására is. A helyes kifejezés a "különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés" lett volna."

Ez jó. Mert az kevésbé hangzik szarul...


2007.07.21.
'10:39'

Egy imádkozósáska dekkol az erkélyen... Menne inkább templomba, ott úgyis hûvösebb van. Lehet nekem is ott kellene most lennem...
Azt találtam infóként: "Az imádkozósáska az egyetlen rovar, amely képes átnézni a saját válla felett."
De mi a fenét eszik?


2007.07.14.
'16:50'

Tegnap megint volt szerencsém élvezni az üvöltözõ részegek társaságát. Az egyik szó szerint faltól-autóig pattogott. Nagyon büszke voltam.
Rögtön rá is jöttem, hogy nagy balhé lenen itt, ha én vezetném az országot, ugyanis baromi szigorú alkohol, dohány és drog tilalmat vezetnék be.... Nagyon szigorút....


Viszont hajnali 3-kor meg egy kisrepülõ jelent meg itt a környéken, nemtudom mi a szöszt csinált itt. Elõször nem láttam, csak a hangját hallottam. Kinéztem a webkamerával, hátha valami rendõrségi helikopter - bár a hangja nem oylan volt -, erre látom, hogy egy villamos áll keresztbe az Oktogonon, meg van körülötte pár villogó autó. Jól le is rohantam a fényképezõgéppel, de mire leértem, a villamos felszívódott.
Ahogy ma olvasom, errõl lehetett szó: "Két kilométeres dugó Combinókból"

"Nagy gondban lehettek a BKV kreatívjai, amikor megpróbálták kitalálni, hogyan népszerûsíthetnék a budapesti tömegközlekedést úgy, hogy az egybõl Guiness-rekord is legyen. Bizonyára felmerült az ötlet, hogy rúgjanak ki a cégtõl egyszerre ezer embert, vagy legyen egy nap, amikor az ellenõrök nem vernek meg senkit, vagy hogy szivattyúzzanak levegõt a metróba, de ezek egyike sem lett volna világrekord. Szóba jöhetett az is, hogy Demszky Gábor ugrasson át motorkerékpárral egy lángoló trolibuszt, miközben Bodrogi Gyula a hátsó ülésen a Süsüt énekli, László atya pedig azonmód, még a levegõben megáldja mindkettõjüket. De nem.

A BKV kreatívjait dicséri, vagy mást, ez mind semmi ahhoz képest, ami péntek 13-án éjféltájt megvalósult a Nagykörúton. A vállalat ugyanis végül azt találta ki, hogy az új villamosokból mesterséges dugót képez, majd azt a modern élsport eszközeivel egybõl le is gyûri: sorba állít negyven Combinót a Dob utcától a Jászai Mari térig, aztán ezen a két kilométeres akadályon szombat hajnalban hosszában végigfut a BKV Elõre SE néhány sportolója úgy, hogy amikor egy szerelvény végére ér, leszáll a hátsó ajtón, majd a következõre felszáll az elsõn. Na, ha valamivel be lehet kerülni a rekordok könyvébe, ezzel biztosan.
"

Naja, az tuti nem jött volna össze, hogy legyen egy nap amikor az ellõrök nem vernek meg senkit... Hallom belekötöttek valakibe aki tolmácsolni akart külföldi turista és BKV ellenõr között, a BKV meg közölte, hogy ha nem ment volna oda segíteni, akkor nem kötöttek volna bele?!?!
Hát büszke vagyok. Meg a Süsüs "legyeket udvariasak gyerekek" kampányra is. Tuti nem magukból indultak ki.
Meg az is tuti, hogy ha utaznék bárhova is -de ugye nem szoktam-, fel nem szállnék olyan buszra/villamosra amin Süsü nyomul a legyetek udvariasak szöveggel. Nehogymás a BKV meg a Süsü mondja meg nekem, hogy kivel és mikor legyek udvarias!! Tény, hogy messze vagyok már a gyerekségtõl, de azért ugyanolyan makacs vagyok :D


2007.07.13.
'00:53'

Mi van, már mindenki seggfej lesz???
Korlátozzák a VI. kerületi éjjel-nappalik nyitva tartását
De mégis miért? Mert pár buzeráns fiatal nem bír a tetves alkoholfüggõségével? Talán nem a boltot kellene bezárni éjjelre, hanem azokat akik nem bírnak magukkal....
:fortyog:


2007.07.11.
'16:17'

Nah, van némi mesélnivalóm!
Elõször is megállapítottam, hogy idiótákkal vagyok körülvéve. Tegnap valahogy szóbajött, hogy azért van lehajtva a WC teteje, nehogy a kismacska beleessen... Én közöltem, hogy a macska nem hülye, és hogy eddig egyik macskánk sem esett bele. Mire nagybátyám közölte, hogy én ne szóljak bele, nekem nincs tapasztalatom, és én sosem leszek nyugdíjas (talán nem örexem, arra célzott?), és hogy mindíg is ezért takartuk le a WC tetejét, stb... Najó, hát gondolom õ mindennap WC-be fulladó macskákat néz reggeltõl estig, tehát neki van tapasztalata. Bizonyára zsenivé teszi, hogy reggeltõl estig az agysejtjeit irtja különbözõ alkohollal és eközben még az sem tûnik fel neki, hogy a WC tetejét is csak 4 napja szokás lecsukni.
Aztán ma megyek ebédet csinálni és mit látok? Hogy a tegnap kiöntött olaj duplája van az edényben, ami azért meglepõ, mert tegnap elfogyott az olaj. Ergo valamelyik barom volt olyan okos, hogy a már leselejtezett kidobásra váró olajat visszaöntötte az edénybe, rá a friss olajra... De most komolyan! Hogy lehet valaki ennyire retardált??? Nem anyám volt, nem én voltam, nem Messor volt, marad unokatesóm meg nagybátyám, de azthiszem az utóbbit választom a mérhetetlenül sok agysejtjével együtt.
Úgyhogy most azt játszom amit az 5évesekkel szokás - fogtam a használt olajat és eldugtam elõle, hogy a rossz kisgyerek ne tudjon rosszalkodni.
Kénytelen voltam lemenni olajat venni, na és persze azt is eldugtam elõle, vegyen magának ha már olyan okos.

És még megkérdezik, hogy miért nem akarok gyereket... Hát a másik ezer ok mellé ezért. Mert van egy édi kis családom akik mindennapra ellátnak valami olyan okos húzással, hogy olyan mintha egy focicsapatnyi gyerekem lenne.
Múltkor a mosdón találtam egy higítós szivacsot, majdnem kimostam vele a madarak tálját. De képes kimosni a teflon edényt dörzsi szivaccsal, halálra etetni a halakat, a mosogatóba dobálni a kajamaradékot (nincs konyhamalacunk), égvehagyni hetente legalább egyszer a gázt a tûzhelyen, csak úgy egymagába.... Soroljam még? Jah és még mindíg egy emberrõl beszélek.


Na így készülnek a megkattant emberek, akik kiírtják a családjukat....


2007.07.07.
'17:35'

07.07.07.


Tegnap vettem csirkemell csíkokat a Burger Kinkben, de nem csak úgy egyszerûen. Megrendeltem, kifizettem, majd közölte a csaj hogy mindjárt hozza. Oké, mondom.... Aztán kiszolgált 1, majd 2, 3, 4, 5 embert... Na mondom ez már képtelenség, meg is érdeklõdtam, hogy most lassúsági rekodot dönt, vagy már nem is emlékszik rá, hogy rendeltem valami tõle. Mire õ: "Tõõõleem???"
Na mondom szépen vagyunk.... Asszem mondhattam volna neki bármit, fogalma nem volt, hogy ki vagyok és hogy mit is keresek ott. Gagyogott valamit, hogy elnézést kér, de ez az egész nap ilyen... Nekem meg kishíjján leolvadt a fagyaasztott kaja a táskámban. Hülyepicsa!

*Jah, új cicánk orron karmolt.
Egyébként létezik oylan, hogy vörös macskaszõr allergia? Mert eddig 2 macskám volt, vele együtt van a fekete most, aki már itt van vagy.... nemtom, 1-2 éve, de eddig még nem voltam allergiás macskára. Most meg... Lehet hogy csak megfáztam és lehet hogy másra alergia, de tökre úgy fest, hogy az esetek 80%-ában akkor tüsszögök ha épp kismacskázok....


2007.07.03.
'01:34'

Van egy új macskánk.
Unokatesóm szerezte, persze elõtte senkit nem kérdezett meg, ugyanis senki nem akarta volna - bár baromi édes a kis dög.
Csakhogy unokatesóm le sem szarja, ma is gyakorlatilag úgy könyörögtük ki a kaját a már síró macskának...
És temészetesen egyéb teendõit sem végzi a macska körül, pedig nem 10 évesrõl van szó!
Namindegy, a lényeg hogy a cica cuki, csak sajna meg fog nõni!
De jelenleg még kompatibilis egy távirányítóval:
Read more in Blog