IceCat emlékoldal!

Buborék

2007 Február


2007.02.06.
'15:53'

Bringás, gyalogos tüntetés a szmogrendeletért vasárnap!
"Vasárnap együtt demonstrál a Greenpeace,a Critical Mass, a Levegõ Munkacsoport, a Magyar Kerékpárosklub, a Zöfi, és a VBB a budapesti légszennyezettség csökkentéséért, és az EU-s egészségügyi határértékek rendszeres, és következmények nélküli átlépése ellen."

*

Én konkrétan a hülye 300Ft-os vizitdíj ellen szeretnék tüntetni, de nagyon!
Aki kitalálta az nagyon onatkozhatott az biztos, de egy elmeorvos megnézhetné közelebbrõl.
300Ft-ot azért, hogy mikor idõpontot akarok kérni a körzeti orvostól (ez az idõpontos izé is egy egetverõ baromság volt), akkor közöljék, hogy nincs idõpont, még péntekre sem tud adni, menjek be akkor amikor a nem idõpontosok vannak és ücsöröjek ott órákat. Jó, rendben, ücsörgök, csak épp olyan szép volt mikor az elõzõ körzetinél odamentem fél 4-re, 5ig voltak a nem idõpontosok, de persze nem kerültem sorra. Végigültem 2 órát az idõpontosokkal, amikor semmi esélye nem volt, hogy bekerüljek és csak ezután jöhettem megint szóba, 7 és 8 között.
Anyád!
Na és akkor ilyenekért adjak még 300Ft-ot, ami után a kedves orvos (???) beledohányzik a pofámba, telefonál, nem figyel, hülyeségeket ír fel, stb... A szakrendelésbe bele sem megyek! :P
Vizitdíj, persze! Konkrétan egyre több ingyenes gyógyszernek meg ellátásnak kellene lennie, nem csökkentett támogatásnak meg idióta díjaknak. Végülis így tökéletesen el lehet érni, hogy Magyarországon csak a pénzes-milliomos emberek maradjanak fent, mert akinek nincs pénze az nem tud orvoshoz menni, nem tud gyógyszert venni. Ergo dögöljön meg!!
Újfent anyád!

Read more in Blog