IceCat emlékoldal!

Buborék

2007 December


2007.12.31.
'15:59'

Lementem a közértbe, mert nem volt kajám, és sikeresen belefutottam egy rakás emberbe, aki feltehetõen mind szilveszterre vásárolt. Tele volt velük a közért, azthittem beleölöm magam a zsömlékbe. Az a gyerek meg azzal az állandó sípolással... hogy hogy a fenébe nem szédült el?!
Örexem? Vagy csak utálom az embereket? Vagy mindekettõ? Nemtom, de fujj, idén már nem teszem ki a lábam az utcára :)

Jah és a TVmûsor is nagyon remek...


2007.12.30.
'16:52'

Évvégi összesítés.

Nos, azthiszem ideje lenne újévi fogadalmakat tennem. Bár valószínûleg ezt most is kihagyom majd, azért felmerült bennem, hogy esetleg kikaparhatnám magam az önsajnálat bugyraiból és kezdhetnék valamit magammal. Többekközt az is felmerült bennem, hogy lecserélem végre ezt a honlapot, legalábbis a színeit, és esetleg írhatnék úgy, hogy ne csak én értsem :)
Emlékeztek még, hogy volt egy idõszak, amikor az embereknek voltak "betûi"? Volt pl. Z, akit egy szilveszteri bulin találtam és egy tök kiakasztó csaj volt. Aztán volt R, aki egy rokon pasija volt és állati idegesítõ. Na meg M, aki úgytûnik örök visszatérõ elem errefelé, csak nem mindíg látszik, hogy róla van szó.
Viszont azthiszem itt be is fejeztem ezt a színes betûzgetést, pedig olyan igazi csajos blog hangulata van, nem? Bár ehez biztos valami gimibe vagy ilyesmibe kellene járnom és akkor lenne sok színes betû meg elemezgetés, hogy õ milyen szemét, õ meg milyen édi... Ehelyett öreg vagyok és valószínûleg fogalmam sincs, hogy "öregen" hogyan kell jó blogot írni :)
Arról a pár dologról amirõl írhatnék, azért nem írok, mert nem tud róla senki, és ha senki nem tud róla, akkor itt sem fogom emlegetni. Így jár az akinek titkos élete van, vagy olyan érzései amit nem akar senki orrára kötni.
Mindenesetre ez az év szar volt. Ritkaszar. A Karácsony csak a hab volt a tortán, a szilveszter pedig gondolom a cseresznye lesz a habon.
Szar karácsonyom meg szilveszterem volt már, de az idei viszi a pálmát, és ezt nyugodt szívvel elõre bocsátom a szilveszterre is... Eddig egy szilveszterem van, amit nem cserélnék el, amiben az a vicces, hogy nem valami hûdekirály buliban voltam. De van egy rossz hírem! Megintcsak nem fogom leírni, hogy miféle szilveszter volt az, mert... 1: hosszú lenne, 2: úgysem értenétek :P 3: ez az emlék kell nekem. csak nekem! 4: már így is akkora az egója mint három háztömb.
Idén semmi buli kilátásba... Igen, lúzer vagyok, még egy tetves szilveszteri buliba sem hív el senki, ugyanis nincsenek barátaim. Ez van. C'est la Vie.
A karácsonyt nem is elemzem, mert bwaaa.... Dugámba dõltem és mellé estem.

Összegezvén az idei évet: Semmi.
Idén sikeresen felhagytam a görkorizással, a fotózással, és az élettel. Tönkrement minden ami eddig nem, és az imént még azt is bevallottam, hogy micsoda lúzer vagyok, úgyhogy megvan a tökéletesen elcseszett év.
(Az egyetlen felemelõ az lehetne benne, hogy már tavaly elõre tudtam, hogy ez ilyen lesz, de nem hallgattam magamra.)


Jah van valami jó is azért, amit eddig csak azért nem raktam ki, hogy nehogy valahogy a rokonság fülébe jusson idõ elõtt, és ezzel esetleg anyám fülébe, de azt azért mégsem tehetem meg, hogy szót se ejtsek róla még ebben az évben!
Szóval megjenet egy könyv: Böszörményi Gyula - 9…8…7
És amiért emlegetem az az, hogy én vagyok a borítón :)
Úgyhogy tessék megvenni, mert az jó nektek, és a képért a gratuláló leveleket nekem tessék írni, mert én vagyok a modell, ne pedig ViDe0-nak ahogy pár ember tette, mert õ csak a fotós, az kit érdekel?? :PPPPP

Íme:

Böszörményi Gyula - 9...8...7


'14:03'

"Hiányzik néha egy kis fájdalom
Máskor meg nem bírom
azt, hogy folyton megkísért."
/Ákos - Adj hitet/


És nem, nem megyek szilveszterezni :(


2007.12.29.
'22:30'


"Kicsit szomorkás a hangulatom máma
Kicsit belém szállt a boldogtalanság
Kicsit úgy érzem magam, mint a durcás kisgyerek
Kinek elvették a játékát

Kicsit szomorkás a hangulatom máma
Kicsit borús lett ez a bûbajos világ
Kicsit elbántak velem, no de történt már ilyen
Szívem harag nélkül gondol Rád"

'14:18'/Tóth Gabi - Szívemet adnám/

'00:36'
/The Cheetah Girls 2 - A La Nanita Nana/


2007.12.28.
'18:02'
/Aly & AJ - Potential Breakup Song/

Nekem meg hangulatváltozásaim vannak, nem? :D

'00:51'

Tudja valaki milyen szám megy a VIASAT3 egyik karácsonyi filmajánlója alatt ahol egy pasi azt is mondja, hogy "merry christmas everyone"??


2007.12.27.
'15:14'

Te jó ég! Én semmit nem változtam, és semmibõl nem tanulok! Bár ez néha jó. De most, ebben a pillanatban, nem.


2007.12.26.
'14:23'

Sõt, mondok még valamit. Teljes mértékben le vagytok maradva! Úgyértem már semmit nem írok le, úgyhogy nem tudtok semmit, amivel a legnagyobb baj az, hogy igazából én is le vagyok maradva, és én sem tudok semmit a saját életemrõl!!
És ez kétségbeejtõ!
Képtelen vagyok döntést hozni, helyette csak élem a kis elcseszett életem úgy ahogy van, és elsiklok az ég világon minden felett! Például idén nem tervezgetem, hogy megkérdem, hogy szerintetek mit csináljak szilveszterkor, és saját ötletem sincs ez ügyben. Nem próbálok meg bejutni senki szilveszterébe, viszont ha addig nem verem ki a fejembõl egy régi szilveszterem, akkor rettentõen be leszek fordulva!
És amit tök régóta meg akartam oldani, arról idõközben végképp letettem, mert nem látom a megoldást, viszont továbblépni sem vagyok hajlandó.
Beleragadtam a "mi lesz ha", és a "mi lesz akkor ha" közé és kurvára nem találom a kiutat!!
Sõt! Kb. 3 emberrõl kellene hirtelen eldöntenem, mit is gondolok valójában róluk. Ebbõl kettõnek adtam ki magam és kettõ reagálta le ezt úgy, ahogy nem kellett volna.
Dekirálylenne, ha nem kellene rébuszokban beszélnem!

'13:51'

Az a baj ezzel a bloggal, hogy túl sokan ismertek és túl sokan tudjátok, hogy ki is vagyok... És túl sok ismerõsöm tudja, hogy ez itt én vagyok... És így nem lehet igazán õszintének lenni ám! :)
Mert mégis hogy szidjak valakit a háta mögött, ha az illetõrõl tudom, hogy legalább néha, de idejön....? Vagy hogy szidjak valakit a háta mögött, ha tudom, hogy az illetõ jár olyan oldalra, ahonnan ha eddig nem tudta, bármikor megtudhatja, hogy hol a blogom?!
Vagy hogy írjak le valakirõl vagy magamról valamit, ha tudom, hogy elolvassa olyan akinek nem kellene?
Néha már eszembejut, hogy nyitok egy másik blogot... Ahol végre leírhatom a magamét!
Például, hogy a tököm tele van a pasikkal már megint. De úgy az összessel igazán! Az egyik olyan mint a másik... Az egyik nap elolvadok, a másik nap úgy vágnak állba tisza erõbõl, hogy csak pislogok mint béka a levesbõl. Aztán amikor azthiszem fedezékben vagyok... na akkor is tévedek.

Mondjuk a blognak ez a része régóta nem stimmel, ugyanis 2 év múlva pl. fogalmam sincs, hogy a fenti mondataim mégis mi francra akartak utalni. Most még tudom, de pár év és kb. olyan értetlenül fogok állni felette, ahogy most ti nem értitek, hogy mégis mirõl pofázok :D
A pár évvel ezelõtti bejegyzéseim már nem biztos, hogy meg tudnám fejteni. Bezzeg a naplóm! Na az egy örök aktualitás! Najó, nem mindíg. Van mikor hónapokig egy szót sem írok és ha késõbb belenézek akkor tök homály 1-2 dolog elõzmények nélkül, de egyébként hanyatt tud vágni ha beleolvasok. Na de ebbe sem megyek, mert megintcsak a "hogyan írjak valamirõl ha olyan is olvassa", bla bla bla....
Viszoont a "Hogy én mekkora seggfej vagyok!" állításom még mindíg fennáll, valami irtózatosan remek érzékkel szivatom meg magam rendszeresen! Már profi vagyok benne!

'02:35'

Hogy én mekkora seggfej vagyok!


2007.12.24.
'23:54'

Esik a hó!! Az jó, csak épp én nem a hóban vagyok, és most nem is leszek.
Aztán meg meg kell mondjam -már nemtudom ez meglep-e valakit-, elcseszett egy karácsony ez.
Viszont arról fogalmam sincs mi a fenét keresett kint az a sok ember az utcán?? Mikor utoljára az utcán bóklásztam szenteste, vagy 10 éve, akkor ember nem volt aki kint lett volna ilyenkor. Sehol egy autó, sehol egy gyalogos... Most meg?! Simán elment egy hétköznap estének az a rengeteg autó ami kint kószált. Mégis hova mentek??
Kimegyek, hogy egyedül legyek (nem pont egyedül, de ez bonyi, hagyjuk), erre basznak egyedül hagyni! Eszem megáll! Még most is túl sok az autó (látom a webkamerán), ígyhát nem megyek ki... Amúgy sincs kedvem.

'22:52'

Nem véletlenül volt ráírva arra a dobozra, hogy ne nyisd ki!

'20:31'

Tök jellemzõ, hogy nekem karácsonykor semmi nem jön össze!'14:09'

Az index.hu teszt szerint én: "Mit nézzen, ha gyûlöli a karácsonyt?"


2007.12.23.
'23:42'

Ezt az iwiw-en találtam:
"Lányi Balázs [datalore]
Üzenem annak a férfinak, aki december 14.-én 15:30-kor fellökte a nagymamámat a Deák téri metrómegállóban, hogy felugorjon a kocsiba, hogy a nagymamám relatíve jól van. Az orvosok szerint a combnyaktörése a ”legszerencsésebb” fajta és ugyan borzalmas fájdalmai vannak, pár hét múlva járókerettel már tud majd pár lépést tenni. Remélem az ”úrnak” megérte, hogy nem várt kb. másfél percet a következõ kocsira és biztonságban célba ért! Nem is tudom leírni, milyen békés és boldog ünnepeket kívánok Neki a családom nevében is! Légyszi továbbítsd, hátha eljut hozzá ez az üzenet!"


'15:20'

Az a baj a Karácsonnyal, hogy kiszabadul az a sok ember, akik év közben valahová el vannak zárva, és egy hónapig rohangásznak kint az utcákon. Aztán meg idióták egy csoportja szerencsétlen fenyõfákat vagdos ki, hogy más isióták azt a lakásba cipõelve feldíszítsék, körülugrálják kamu vigyorral és gagyi ajándékokkal, aztán kidobják mikor elszáradt. Az ajándékot meg becseréljék. Öljünk fát, éljen a Karácsony! Waaaa! :/
Sikerült az utóbbi pár napban több fenyõfaárusításba belefutnom. :(( Láttam akkora fenyõt, hogy épphogy a térdemig ért, pedig nekem nagyon lent van a térdem.
Millió más halottfanélküli jó megoldás van... de nem. Állítólag a Karácsony nem is karácsony élõ fenyõ nélkül. Aki ezt alõször kimondta, az egy seggfej volt. De a többi is aki utána mondja.

Nah hát igen, itt a szokásos Karácsonyi hangulat vár mindenkit! :P
Najó ez nem egészen igaz, idén nem utálom annyira az egészet, csak a fent leírtakat. Idén inkább egyáltalán nem érdekel. Ezért nincs is itt sem hóesés, sem fenyõcske...

"A Karácsony az amikor a Marketing körbeül egy halott fenyõt, te pedig minden színészi tehetséged bevetve boldogan adod át apád ötvenedik karácsonyra vett nyakkendõjét - pedig nem is hord nyakkendõt." (IceCat)


Read more in Blog