IceCat emlékoldal!

Buborék

2007 Április


2007.04.28.
'14:52'

Újrafugáztam az erkély járólapját -igen én!-, meg kijavítottam azt a lapot ami mozgott, remélem nem akar egy darabig tovább foszlani. Nem volt egy nagy hozzáértõ aki lerakta a járólapot :/
Sebaj, most fáj a derekam, és álmos vagyok, és nem lehet elférni a szobában az erkélyrõl bejött növények miatt...


2007.04.27.
'13:37'

Eszem ágában sincs végignézni a macskagyilkolós filmet, így fogalmam sincs, hogy egyébként jó film-e, bár ha belegondolok, nem lehet az!
Szóval a TVben láttam azt a bizonyos részletet és csak azért nem bõgtem el magam mert mérhetetlenül bosszús lettem tõle!
Mint alább felvázoltam mit szeretnék tenni egy olyannal aki énekesmadarat/papagájt ad el ételként vagy eszik meg... Hát valami hasonlót tennék ezzel a fazonnal aki kismacskákat öldös vízbe, csak õt egy vízbefojtással indítanám!
Hülye barom, aki istennek képzeli magát, vagy mi a frász...! Nagyon csúnyákat tudnék neki mondani, amit itt le sem írok, mert már a rá való gondolás is büntetendõnek hangzik... Szóval nincs valahol egy aláírni való petíció, vagy nem lehetne indítani egyet, hogy legalább azt a pénzt amit ezzel a filmmel nyert, szépen visszaadja, és hason csúszva kérjen bocsánatot az egész világtól? Sõt! Adja a pénzt egy cicás menhelynek, de mint a villám!
Majdnem hídba mentem le, mikor meghallottam, hogy még pénzt is nyert vele! Gratulálok annak is, aki ezt megszavazta, azt is felpofoznám egy szeneslapáttal!
Komolyan elgondolkozom azon, hogy az ilyenek minek születnek meg??


Na de most olvasom ezt, miszerint "az általunk odaítélt díjat az Álszent c. filmtõl utólagosan megvonjuk, amennyiben egyértelmûen bebizonyosodik, hogy az állatot a filmkészítés során, a felvétel kedvéért elpusztították."
Ez jó, de mégis hogy bizonyosodik be, azon kívül, hogy a készítõ bevallotta...? Az nem elég? Csak mert feltételezem nem tették el a halott macskát emlékbe, bár kitudja, simán kinézem belõlük!


2007.04.11.
'12:09'
2007.04.08.
'23:14'

Egy fórumban olvastam:
"Én tegnap hallottam, állatorvos-tenyésztõ-kereskedõ barátomtól. Magyarországon, most néhány héten belül, többezer hullámospapagájt vásárolt az egyik friss úniós ország állampolgára, és hazavitte. Az eladó persze, jóhiszemûen, örült a bevételnek. Tudjátok, mi lett a madarak sorsa? Levágták a fejüket és a lábukat, és megkopasztva, mélyhûtve Olaszországba vitték és eladták mint lõtt énekesmadarakat, étkezési célra!"

Én meg fognám azt aki ilyen madarakat (énekes, vagy annak eladott) eszik vagy ad el ilyen célra, kitépném a szívét és lenyomnám a torkán! De most komolyan! Úúúgy szeretném megkínozni, megtaposni, megkéselni, felnégyelni, kibelezni, vízbefolytani, ledarálni, szétfûrészelni, átmenni rajta úthengerrel, cápáknak adni, felgyújtani, elégetni...! Mindet egyszerre!


2007.04.05.
'13:09'

Vettem ma egy 100xSzép-et, mert van benne valami sál vagy mi, ami egyébként túl rövid... mindegy. Szóval a lényeg hogy átlapoztam és meglepõdtem. Régen mikor majdhogynem rendszeresen vettem ezeket a fajta újságokat, tele volt mindíg mindegyik hülye szexuális kérdésekkel, hogy a zuhanyrózsától meg a tejföltõl teherbe lehet-e esni, vagy hogy a csaj magába törte a virslit, lehet-e terhes... /kistejfölök, kisvirslik... :D /
Szóval a lényeg hogy manapság már nem csak a kérdések, de az úgynevezett szakértõi válaszok is nagyon nagy baromságok!
Nem akarom kifejteni mire is gondolok pontosan, nem vagyok szexuális tanácsadás :) //olyan hülyén festene ebben a blogban, nem?//
Mindeesetre örexem is! Kiakadok, hogy egy 13éves lány arról ír, hogy le akar feküdni a pasijával. Mivan?! Inkább rajzolgatnia vagy barbiznia kellene, nem?? Lemaradtam valahol mi?! Tudom, hogy ez manapság már nem meglepõ, de engem minden alkalommal meglep. Öreg vagyok. Ez van. A mai 12/13/14/15 éves lányok meg perverzek!


2007.04.04.
'14:01'

És 3 zene a rádióban.

'13:42'

Egy új feliratos kép oldalt ->


2007.04.03.
'01:41'

3 új képem oldalt. Az új -remélhetõleg- õrületrõl.
Nemolcsó, és kiderült, hogy rám leginkább a gyerek méret lenne jó :DDD
Azért vicces.
Jah, és valószínûleg állati nagyokat lehet esni vele!


2007.04.01.
'23:27'

"Anyád szüljön sündisznót te kretén!"
/Taxi 3/


Read more in Blog