IceCat emlékoldal!

Buborék

2007 December


2007.12.31.
'15:59'

Lementem a közértbe, mert nem volt kajám, és sikeresen belefutottam egy rakás emberbe, aki feltehetõen mind szilveszterre vásárolt. Tele volt velük a közért, azthittem beleölöm magam a zsömlékbe. Az a gyerek meg azzal az állandó sípolással... hogy hogy a fenébe nem szédült el?!
Örexem? Vagy csak utálom az embereket? Vagy mindekettõ? Nemtom, de fujj, idén már nem teszem ki a lábam az utcára :)

Jah és a TVmûsor is nagyon remek...


2007.12.30.
'16:52'

Évvégi összesítés.

Nos, azthiszem ideje lenne újévi fogadalmakat tennem. Bár valószínûleg ezt most is kihagyom majd, azért felmerült bennem, hogy esetleg kikaparhatnám magam az önsajnálat bugyraiból és kezdhetnék valamit magammal. Többekközt az is felmerült bennem, hogy lecserélem végre ezt a honlapot, legalábbis a színeit, és esetleg írhatnék úgy, hogy ne csak én értsem :)
Emlékeztek még, hogy volt egy idõszak, amikor az embereknek voltak "betûi"? Volt pl. Z, akit egy szilveszteri bulin találtam és egy tök kiakasztó csaj volt. Aztán volt R, aki egy rokon pasija volt és állati idegesítõ. Na meg M, aki úgytûnik örök visszatérõ elem errefelé, csak nem mindíg látszik, hogy róla van szó.
Viszont azthiszem itt be is fejeztem ezt a színes betûzgetést, pedig olyan igazi csajos blog hangulata van, nem? Bár ehez biztos valami gimibe vagy ilyesmibe kellene járnom és akkor lenne sok színes betû meg elemezgetés, hogy õ milyen szemét, õ meg milyen édi... Ehelyett öreg vagyok és valószínûleg fogalmam sincs, hogy "öregen" hogyan kell jó blogot írni :)
Arról a pár dologról amirõl írhatnék, azért nem írok, mert nem tud róla senki, és ha senki nem tud róla, akkor itt sem fogom emlegetni. Így jár az akinek titkos élete van, vagy olyan érzései amit nem akar senki orrára kötni.
Mindenesetre ez az év szar volt. Ritkaszar. A Karácsony csak a hab volt a tortán, a szilveszter pedig gondolom a cseresznye lesz a habon.
Szar karácsonyom meg szilveszterem volt már, de az idei viszi a pálmát, és ezt nyugodt szívvel elõre bocsátom a szilveszterre is... Eddig egy szilveszterem van, amit nem cserélnék el, amiben az a vicces, hogy nem valami hûdekirály buliban voltam. De van egy rossz hírem! Megintcsak nem fogom leírni, hogy miféle szilveszter volt az, mert... 1: hosszú lenne, 2: úgysem értenétek :P 3: ez az emlék kell nekem. csak nekem! 4: már így is akkora az egója mint három háztömb.
Idén semmi buli kilátásba... Igen, lúzer vagyok, még egy tetves szilveszteri buliba sem hív el senki, ugyanis nincsenek barátaim. Ez van. C'est la Vie.
A karácsonyt nem is elemzem, mert bwaaa.... Dugámba dõltem és mellé estem.

Összegezvén az idei évet: Semmi.
Idén sikeresen felhagytam a görkorizással, a fotózással, és az élettel. Tönkrement minden ami eddig nem, és az imént még azt is bevallottam, hogy micsoda lúzer vagyok, úgyhogy megvan a tökéletesen elcseszett év.
(Az egyetlen felemelõ az lehetne benne, hogy már tavaly elõre tudtam, hogy ez ilyen lesz, de nem hallgattam magamra.)


Jah van valami jó is azért, amit eddig csak azért nem raktam ki, hogy nehogy valahogy a rokonság fülébe jusson idõ elõtt, és ezzel esetleg anyám fülébe, de azt azért mégsem tehetem meg, hogy szót se ejtsek róla még ebben az évben!
Szóval megjenet egy könyv: Böszörményi Gyula - 9…8…7
És amiért emlegetem az az, hogy én vagyok a borítón :)
Úgyhogy tessék megvenni, mert az jó nektek, és a képért a gratuláló leveleket nekem tessék írni, mert én vagyok a modell, ne pedig ViDe0-nak ahogy pár ember tette, mert õ csak a fotós, az kit érdekel?? :PPPPP

Íme:

Böszörményi Gyula - 9...8...7


'14:03'

"Hiányzik néha egy kis fájdalom
Máskor meg nem bírom
azt, hogy folyton megkísért."
/Ákos - Adj hitet/


És nem, nem megyek szilveszterezni :(


2007.12.29.
'22:30'


"Kicsit szomorkás a hangulatom máma
Kicsit belém szállt a boldogtalanság
Kicsit úgy érzem magam, mint a durcás kisgyerek
Kinek elvették a játékát

Kicsit szomorkás a hangulatom máma
Kicsit borús lett ez a bûbajos világ
Kicsit elbántak velem, no de történt már ilyen
Szívem harag nélkül gondol Rád"

'14:18'/Tóth Gabi - Szívemet adnám/

'00:36'
/The Cheetah Girls 2 - A La Nanita Nana/


2007.12.28.
'18:02'
/Aly & AJ - Potential Breakup Song/

Nekem meg hangulatváltozásaim vannak, nem? :D

'00:51'

Tudja valaki milyen szám megy a VIASAT3 egyik karácsonyi filmajánlója alatt ahol egy pasi azt is mondja, hogy "merry christmas everyone"??


2007.12.27.
'15:14'

Te jó ég! Én semmit nem változtam, és semmibõl nem tanulok! Bár ez néha jó. De most, ebben a pillanatban, nem.


2007.12.26.
'14:23'

Sõt, mondok még valamit. Teljes mértékben le vagytok maradva! Úgyértem már semmit nem írok le, úgyhogy nem tudtok semmit, amivel a legnagyobb baj az, hogy igazából én is le vagyok maradva, és én sem tudok semmit a saját életemrõl!!
És ez kétségbeejtõ!
Képtelen vagyok döntést hozni, helyette csak élem a kis elcseszett életem úgy ahogy van, és elsiklok az ég világon minden felett! Például idén nem tervezgetem, hogy megkérdem, hogy szerintetek mit csináljak szilveszterkor, és saját ötletem sincs ez ügyben. Nem próbálok meg bejutni senki szilveszterébe, viszont ha addig nem verem ki a fejembõl egy régi szilveszterem, akkor rettentõen be leszek fordulva!
És amit tök régóta meg akartam oldani, arról idõközben végképp letettem, mert nem látom a megoldást, viszont továbblépni sem vagyok hajlandó.
Beleragadtam a "mi lesz ha", és a "mi lesz akkor ha" közé és kurvára nem találom a kiutat!!
Sõt! Kb. 3 emberrõl kellene hirtelen eldöntenem, mit is gondolok valójában róluk. Ebbõl kettõnek adtam ki magam és kettõ reagálta le ezt úgy, ahogy nem kellett volna.
Dekirálylenne, ha nem kellene rébuszokban beszélnem!

'13:51'

Az a baj ezzel a bloggal, hogy túl sokan ismertek és túl sokan tudjátok, hogy ki is vagyok... És túl sok ismerõsöm tudja, hogy ez itt én vagyok... És így nem lehet igazán õszintének lenni ám! :)
Mert mégis hogy szidjak valakit a háta mögött, ha az illetõrõl tudom, hogy legalább néha, de idejön....? Vagy hogy szidjak valakit a háta mögött, ha tudom, hogy az illetõ jár olyan oldalra, ahonnan ha eddig nem tudta, bármikor megtudhatja, hogy hol a blogom?!
Vagy hogy írjak le valakirõl vagy magamról valamit, ha tudom, hogy elolvassa olyan akinek nem kellene?
Néha már eszembejut, hogy nyitok egy másik blogot... Ahol végre leírhatom a magamét!
Például, hogy a tököm tele van a pasikkal már megint. De úgy az összessel igazán! Az egyik olyan mint a másik... Az egyik nap elolvadok, a másik nap úgy vágnak állba tisza erõbõl, hogy csak pislogok mint béka a levesbõl. Aztán amikor azthiszem fedezékben vagyok... na akkor is tévedek.

Mondjuk a blognak ez a része régóta nem stimmel, ugyanis 2 év múlva pl. fogalmam sincs, hogy a fenti mondataim mégis mi francra akartak utalni. Most még tudom, de pár év és kb. olyan értetlenül fogok állni felette, ahogy most ti nem értitek, hogy mégis mirõl pofázok :D
A pár évvel ezelõtti bejegyzéseim már nem biztos, hogy meg tudnám fejteni. Bezzeg a naplóm! Na az egy örök aktualitás! Najó, nem mindíg. Van mikor hónapokig egy szót sem írok és ha késõbb belenézek akkor tök homály 1-2 dolog elõzmények nélkül, de egyébként hanyatt tud vágni ha beleolvasok. Na de ebbe sem megyek, mert megintcsak a "hogyan írjak valamirõl ha olyan is olvassa", bla bla bla....
Viszoont a "Hogy én mekkora seggfej vagyok!" állításom még mindíg fennáll, valami irtózatosan remek érzékkel szivatom meg magam rendszeresen! Már profi vagyok benne!

'02:35'

Hogy én mekkora seggfej vagyok!


2007.12.24.
'23:54'

Esik a hó!! Az jó, csak épp én nem a hóban vagyok, és most nem is leszek.
Aztán meg meg kell mondjam -már nemtudom ez meglep-e valakit-, elcseszett egy karácsony ez.
Viszont arról fogalmam sincs mi a fenét keresett kint az a sok ember az utcán?? Mikor utoljára az utcán bóklásztam szenteste, vagy 10 éve, akkor ember nem volt aki kint lett volna ilyenkor. Sehol egy autó, sehol egy gyalogos... Most meg?! Simán elment egy hétköznap estének az a rengeteg autó ami kint kószált. Mégis hova mentek??
Kimegyek, hogy egyedül legyek (nem pont egyedül, de ez bonyi, hagyjuk), erre basznak egyedül hagyni! Eszem megáll! Még most is túl sok az autó (látom a webkamerán), ígyhát nem megyek ki... Amúgy sincs kedvem.

'22:52'

Nem véletlenül volt ráírva arra a dobozra, hogy ne nyisd ki!

'20:31'

Tök jellemzõ, hogy nekem karácsonykor semmi nem jön össze!'14:09'

Az index.hu teszt szerint én: "Mit nézzen, ha gyûlöli a karácsonyt?"


2007.12.23.
'23:42'

Ezt az iwiw-en találtam:
"Lányi Balázs [datalore]
Üzenem annak a férfinak, aki december 14.-én 15:30-kor fellökte a nagymamámat a Deák téri metrómegállóban, hogy felugorjon a kocsiba, hogy a nagymamám relatíve jól van. Az orvosok szerint a combnyaktörése a ”legszerencsésebb” fajta és ugyan borzalmas fájdalmai vannak, pár hét múlva járókerettel már tud majd pár lépést tenni. Remélem az ”úrnak” megérte, hogy nem várt kb. másfél percet a következõ kocsira és biztonságban célba ért! Nem is tudom leírni, milyen békés és boldog ünnepeket kívánok Neki a családom nevében is! Légyszi továbbítsd, hátha eljut hozzá ez az üzenet!"


'15:20'

Az a baj a Karácsonnyal, hogy kiszabadul az a sok ember, akik év közben valahová el vannak zárva, és egy hónapig rohangásznak kint az utcákon. Aztán meg idióták egy csoportja szerencsétlen fenyõfákat vagdos ki, hogy más isióták azt a lakásba cipõelve feldíszítsék, körülugrálják kamu vigyorral és gagyi ajándékokkal, aztán kidobják mikor elszáradt. Az ajándékot meg becseréljék. Öljünk fát, éljen a Karácsony! Waaaa! :/
Sikerült az utóbbi pár napban több fenyõfaárusításba belefutnom. :(( Láttam akkora fenyõt, hogy épphogy a térdemig ért, pedig nekem nagyon lent van a térdem.
Millió más halottfanélküli jó megoldás van... de nem. Állítólag a Karácsony nem is karácsony élõ fenyõ nélkül. Aki ezt alõször kimondta, az egy seggfej volt. De a többi is aki utána mondja.

Nah hát igen, itt a szokásos Karácsonyi hangulat vár mindenkit! :P
Najó ez nem egészen igaz, idén nem utálom annyira az egészet, csak a fent leírtakat. Idén inkább egyáltalán nem érdekel. Ezért nincs is itt sem hóesés, sem fenyõcske...

"A Karácsony az amikor a Marketing körbeül egy halott fenyõt, te pedig minden színészi tehetséged bevetve boldogan adod át apád ötvenedik karácsonyra vett nyakkendõjét - pedig nem is hord nyakkendõt." (IceCat)


Read more in Blog

2007 November


2007.11.25.
'14:34'

Az elõbb találtam a "kedvenc" iwiw-es korisaim egyikének adatlapján egy képet, ahol esküszöm az egyik csaj szoknyában volt...
Na így lesz ciki (más trendinek hívja, de nálam az ciki) a görkorizás!!
Fujj fujj fujj!!!

'03:19''03:14'

Szóval nem jár ide egy fodrász sem? Vagy valaki akinek van fodrász ismerõse?
Hol tudok jó kék hajfestéket venni??


2007.11.24.
'20:36'

Crystal : Elmegyek

Már régen nem érzem,
hogy minden múló percem pont úgy szép,
mintha ébren álmodnék.
Már régen nem értem mi tarthat vissza,
mondd mit várok még?
ha legbelül már indulnék

Mert mélyen bennem hangok szólnak
álmok nélkül nincsen holnap
félelembõl miért maradjak már?

Ha egyszer elmegyek
távol mindent újra kezdek
nélküled
Engem már hiába vártok.
Elmegyek.
Szárnyam nincs és mégis szállok,
holnaptól új úton járok
többé engem nem találtok már.

Én vártam, csak vártam,
hogy újra rám talál mi elmúlt rég
mi mára már csak szép emlék
És vártam, csak vártam, hogy lesz mi vissza tart, ha elmennék
de távol vagy, hogy érthetnéd?

Mert mélyen bennem hangok szólnak
álmok nélkül nincsen holnap
félelembõl miért maradjak már?


*

"Mondhatnám ahogy érzem: egyedül én bíztam benned ezen a Földön és ezért rúgtál belém a földön."


2007.11.23.
'17:33'

Épp azt fejtegetem a papagájos fórumban, hogy ezek a dög molylepkék milyen pofátlanok. Hogy annó még egy csomag száraz levendulában is megtelepedtek, pedig az elvileg elriasztja õket. Ezek szerint gyakorlatilag már nem. Aztán megrágtak egy nejlon zacskót is!!!! Nesze neked evolúció!
Szóval lassan már nem tárolhatok semmit a lakásban, ami vicces, mert inkább raktár szerû mint lakás, annyi minden van itt. Viszont ami nem vasból van, azt felzabálják. Úgyhogy lassanként ideje lesz vasmacskát és vaspapagájt tartanom. A vashalakról nem is beszélve, bár õk a víz alatt talán még biztonságban vannak a következõ evolúciós lépés elõtt, mikor is elõkerülnek a vizimolylepkék.


Más. Ma belefutottam egy "keressvelünkpénzt, nincsbelépésidíj, nemkellárulni, semmitsemkelltenned, milliomosleszel, mostkezdelazonnal" szerû oldalba, ami idáig még jól is hangzana, ha nem lenne ebbõl egymillió és mind kamu, de aztán ezután a dejónekedhogysemmidolgot szöveg után közölték, hogy azért rendeljek valamit, különben nem kezdhetem el. Rendeljek ezüst vagy aranykolloidot.... De. Anyád rendeljen!


Ezen kívül belefutottam ebbe a blogbejegyzésbe, ahol is kifejtettem már a magamét, de kifejtem itt is :)
Szóval kicsit azért meglepõdtem, hogy valaki 30 évesen arra vágyik hogy magázzák. Ezt ott nem árultam el, ha majd esetleg erre jár, elolvashatja :)
Szóval lehet hogy 30éves koromra kifordulok, de jelenleg úgy vagyok vele, hogy engem ne magázgassanak már, hacsak nem valami komoly üzleti ügyrõl van szó... Nem vagyok 120éves, majd lehet magázni ha már szárazra asztam, de addig minek? Még a végén valaki molyan vesz, az meg végzetes lenne.
Nem mintha én csak úgy lazán letegeznék bárkit, de ha nem úgy néz ki mint egy házisárkány vagy egy pöcsfej, akkor letegezem, kivéve bizonyos eseteket, amiket nem fednék fel ;)
Imádom mikor összefutok a házban gyerekekkel és benyögik, hogy csókolom, meg jónapot. He?? Mivan?? Egyrészt eltelik egy kis idõ mire leesik, hogy nem vagyok 16. Utána viszont rájövök, hogy viszont annyinak nézek ki, úgyhogy nemértem...
A minap azt mondja egy anyuka a gyereknek aki, felvette a leesett 2 forintosom, hogy "add vissza a néninek". Mire a gyerek visszaadna a néninek, ezt közölte az anyjával, én meg még el is vettem tõle azt a vacak 2 forintot, úgy meglepõdtem azon, hogy én néni.... Ezek után egy pár napja valaki megkérdezte, hogy ugyan kijártam-e már a 8 általánost? Igen, tudom most mindenki arra gondol, hogy nem fiatalnak, hanem hülyének nézett, és azt sosem mosom le magamról, de valójában mégiscsak fiatalnak nézett.
Tényleg ezt azt hiszem nem is meséltem! Megpróbáltam beváltani 1300Ft-nyi 1, 2 és 5Ft-ost. Remekül ment. 3 órámba tellett. A Postán a 300Ft-nyi 5Ft-ost sikerült beváltanom, a maradék 1000Ft-ért adtak volna kb. 600Ft-ot. De.
A bankban nem fogadták el a rolnizott aprót mint fizetõeszközt, és késõbb mint szimplán beváltani valót sem mert -na erre varrjatok gombot-, nincs a bankban számlám! Mégis minek ahoz számla, hogy apróért nem aprót adjanak??
A közértekben, papírboltban, piacon nem kell az apró, és erre is kérek egy gombot, még a MÉH-bõl is elzavartak. Gondolkoztam volna, hogy esetleg állruhás rendõrnek néztek, mert ugye valami illegális féle aprót adni a MÉHnek, de épp ott nézett a pasi oly' fiatalnak, hogy azt is nehezen hitte, hogy túl vagyok az általános iskolán, így talán mégis kétlem, hogy állruhás rendõrnek hitt. (Miközben a szomszéd bolt szerint a környék oda hordja az apróit és úgy tûnik csak velem szúrt ki õ is.)
Szóval a végén 3 óra szerencsétlenkedés után egy újságos váltotta be az apróm, amibõl útközben eltûnt egy rolni (50Ft). Csakhogy addigra bezárt a bank, -pont az orrom elõtt persze-, és nem tudtam elküldeni a pénzt amit akartam.
Kezdem mégiscsak kedvelni azt az ötletet, hogy bevonják az 1 és 2Ft-osokat, mert pofátlan dolog, hogy sehol senkinek nem kell a pénz. Csak mert kicsi. Bár lehet hogy utána az 5-10Ft-ossal lesz ugyanez.
De szerintem ha mostanában valahol aprót kérnek mikor fizetek, tuti röhögõgörcsöt kapok és a mentõ visz el.


2007.11.21.
'14:06'

IceCat


2007.11.18.
'18:02'

Messor Írországban van, mondtam már? Kiment 2 hónapra dolgozni, ami nem 2 hónap, inkább fél év lesz.
És hiányzik. És elmentem zuhanyozni és még mindíg hiányzik.
Úgyértem, ha valami bajom van, akkor bevágom magam a zuhany alá, hátha nem csak engem mos le, hanem a bajom is elmossa. Még sosem jött be, de bõszen próbálkozom.
Most sem jött be.


2007.11.17.
'19:09'

"Tudjad, szíved és eszméleted minden erejével tudjad, hogy válságos pillanatokban senkire nem lehet számítani. Nincs rokon, barát, kedves, akit igazán ismersz; a nagy pillanatban mindenki eldobja az álarcot, megmutatja a nyers önzést, s te egyedül maradsz, mikor legnagyobb szükséged lenne arra, hogy melletted álljon valaki, s egy jó szóval, biztató tekintettel segítsen. Többet nem is vársz senkitõl; de ezt sem kapod a veszélyben. Élj nyájasan és türelmesen az emberek között, de ne bízzál senkinek segítségében. Neveld magad magányossá és erõssé. Tudjad, hogy soha, senki nem segít. S ne sopánkodj ezen. Ember vagy, tehát nem várhatsz semmit az emberektõl; s ez a természetes."


2007.11.16.
'18:36'

(Akinek amúgy is tartozunk az most ne nézzen ide! ;) )
Nem tudna valaki kölcsönadni úgy 50.000 Ft-ot?


2007.11.11.
'13:50'

Jah, itt a kék haj. Ilyesmit akarok:'13:15'

Na tessék. Szakad a hó! Novemberben... Ez eltévedt. Õsz van!
Sebaj... Szép. Csak nem marad meg...
2007.11.10.
'22:17'

Ma volt a Spektrumon valami mûsor, ami a tûsarkú cipõkrõl szólt. Vagy hatvanszor elmondták benne, hogy a nõk odavannak a magas sarkú cipõkért. Vagy hazudnak, vagy nem vagyok nõ. Én nem szertem a nagassarkút... Nem is igazán tetszenek. Kényelmetlen. Idiótán járnék benne, mert a bokám kifele áll. A 150cm-emhez sem menne. A ruháimhoz sem.
Azért van pár, ami tetszik, de nemhiszem, hogy hordani akarnám.
Mutatok párat, mert van egy olyan sejtésem, hogy páran ebbõl érdekes dolgokat fognak levonni... :)Más. Nem tudja valaki hol szerezhetnék szép kék, és használható hajfestéket? Nem kékesfeketét, hanem kéket. Megmutatom milyet, ha megtalálom azt a képet...


Read more in Blog

2007 Október


2007.10.29.
'17:27'

23-án a Pipi meghalt! :(((
Aztán a kórboctanon elvették tõlem és nem kaphatom vissza... El sem tudtam temetni! :((
Kideült, hogy valami légúti baja volt... Erre még csak nem is gondoltam volna, hisz nem tüsszögött nem vette furán a levegõt... Csak olyan depisnek tûnt...
Aranyos kis madár volt és még olyan fiatal! Még legalább 10 évig velem kellett volna maradnia!!
A kezeim közt halt meg. Simogattam, élesztgettem, de nem kelt fel többé. Utoljára az a kis tarajos tollhalmaz mozdult meg a feje tetején.
Féltem, hogy a többek is elkaphatják, így kifertõtlenítettem, kipucoltam a kalickákat, meg minden. Csak 2 órával késõbb bõgtem el magam elõször. De utána 2 napig nem tudtam sötétben aludni.
A többiek is tök szomorúak voltak miatta. Fõleg a kis kék...
Nem vigyáztam rá, úgy ahogy kellett volna. Nem vigyáztam rá eléggé. Én öltem meg a felelõtlenségemmel!!!


? - 2007.10.23

„… Ez a gyertya most érted égjen,
Ki fent laksz már a magas égben.
Ki vigyázol rám onnan fentrõl,
S lelkemhez szólsz a végtelenbõl.
Ez a gyertya most érted égjen,
Ki életed áldoztad értem,
Ki meghaltál a szeretet oltárán,
Pedig még oly fiatal voltál!...”

/Szabó Réka - Ez a gyertya…/
"A halál tulajdonképpen jelentéktelen dolog... valójában csak átmentem ide a szomszéd szobába. Én én vagyok, te pedig te. Akármit is jelentettünk egymásnak egymás életében, ez mit sem változott. Nevezz csak nyugodtan a megszokott nevemen, beszélj velem ugyanazon a könnyed hangon, melyen mindig is beszéltél. Ne változtass hangszíneden. Nevess ugyanúgy, ahogy valaha együtt nevettünk a vicceken. Imádkozz, mosolyogj, gondolj rám - emlegesd fel a nevem nap mint nap, ahogyan annak elõtte is, de ne árnyékolja be semmi a hangulatot, amikor szóba kerülök. Az élet nem kapott semmiféle új jelentést. Minden olyan, mint amilyen volt, nem szakadt meg a folytonosság. Az, hogy nem látnak, még nem jelenti azt, hogy nem kell rám gondolni. Várok rád, itt vagyok a közeledben - egészen közel. Nincs semmi baj."
/Henry Scott/
Viszont van egy új képem oldalt, ami nem is új, mert vagy 2 éve készült, de most került ki...


2007.10.22.
'12:30'

Belga : Az a baj

Ha szemezek vele, akkor az a baj.
Ha nem szemezek vele, az a baj.
Ha csak öt percig csinálom, az a baj.
Ha egész éjszaka szemezek vele, az a baj.

De ha én odamegyek hozzá, az a baj.
Ha nem megyek oda hozzá, az a baj.
Ha elkérem a számát, az a baj.
Ha nem kérem el a számát, az a baj.

Ha 20-as vagyok, az a baj.
Ha 30-as vagyok, az a baj.
Ha 70-es vagyok, az is baj.
Ha 80-as vagyok - az nem lehetek -, az is baj.

Ha foglak, leteperlek, az a baj.
Ha csak becézgetlek, az a baj.
Vicceset mondok, az nem baj,
sőt, általában az a legkisebb baj.

Hogyha belelátok a fejedbe, az a baj.
De ha nem látok bele a fejedbe, az a baj.
Ha felveszem a papucsot, az a baj.
Ha nem veszem fel, felfázok, az a baj.

Ha elkenem a szemfestéked, az a baj.
Ha vékonyak a falak, az a baj.
Ott egy pók a párnán, az a baj.
Mindjárt jön a Barátok közt, az a baj.

Az a baj, kell valami?
Kell valami? Iszol valamit, az a baj?
Nem, nem iszok semmit, az a baj.
Az a baj, hogy nem iszol, és az a baj, hogy nem iszok.

Kapod? Vágod? Érzed? Érzékeled? Táncoljál, lazulj, megteszed?
Hallod? Fogod? Megvan? Kened? Tapasztalod? Frankón? Követsz?

Ha túlfőzöm a tésztát, az a baj.
De ha kicsit nyers a közepe, az a baj.
Ha nincs benne elég citrom a teában, az a baj.
Ha túl sok a méz, akkor meg az a baj.

Ha elfogy a dohányom, az a baj.
Ha elfogy a papírom is, az is baj.
Ha nem fogy el, az is baj,
mer' odajössz lejmolni, az a baj.

Nincs kedvem akárkinek adni, az a baj.
Ha tahó módon kérsz, az is baj.
De ha nem adok, az is baj.
Adok, azt megszopod, az a baj.

Ha ide megyek szórakozni, az a baj.
Ha oda megyek, szórakoznak, az a baj.
Ha jó a zene, sokan vannak, az a baj.
Ha rossz a zene, sokan vannak, az a baj.

Nem is tudom, mit keresünk itt, az a baj.
A barátaid meg milyenek, az a baj.
Azér' nem megyek oda, mer' az a baj.
Az arca a baj, az arc a baj.

Hogy én sodorjam meg, az a baj.
Mer' nem tudsz sodorni, az a baj.
Akkor meg minek kérsz? Ez a baj.
Tüzet is én adjak? Az a baj.

Azt hiszed, hogy füves, az a baj.
Mer' nem láttál még ilyet, az a baj.
Ezt mindig el kell mondanom, ez a baj.
Szerinted még nem unom? Ez is baj.

Ha hungarofób vagy, az a baj.
Ha szabadkőműves vagy, az a baj.
Ha dialektikus materialista vagy, az a baj.
Ha semmilyen nem vagy, az a baj.

Kapod? Vágod? Érzed? Érzékeled? Táncoljál, lazulj, megteszed?
Hallod? Fogod? Megvan? Kened? Tapasztalod? Frankón? Követsz?

Ha belépünk az Unióba, az a baj.
Ha nem megyünk a tuti jóba, az a baj.
Ha otthon nevelek disznót, az a baj.
Ha nem nyitok cukrászdát Bécsben, az a baj.

Ha aneszteziológust hívok a csirkéhez,
és aztán szívlapáttal csapom agyon, az a baj.
Libát töm a mama, az a baj.
De miért? - teszi föl a kérdést, az a baj.

Ha frissen iszom a tejet, az a baj.
Ha felforralom, fertőtlenítem, az a baj.
Kiveszem a spájzból, az a baj.
Ha a kiskanalat nem oda rakom vissza, az a baj.

Azt mondod, sokat szívok, az a baj.
Az a baj, hogy semmi közöd hozzá, az a baj.
Meg idejössz, azt' dumálsz nekem, az a baj.
És nem hagyod abba, az a baj.

És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
Az, amit mondasz: az a baj.
Meg illetlen is vagy, az a baj.
Mással beszélek - nem zavar?

Hogy nem vársz, amíg befejezem, az is baj.
Vagy akkor kérj elnézést, abból nem lehet baj,
de hogy bunkó vagy, az nem csak neked baj,
de hogy nem tudsz róla, az a legnagyobb baj.

Én tudom magamról, ez kisebb baj.
De legalább törekszem egy kicsit, az nem baj.
Na, mindegy, ez az én problémám, ez a baj.
Csak engem izgat, az a baj.

Pedig izgathatna még valakit, az nem lenne baj.
Jól felizgathatna valakit, abból nem lenne baj.
Az jót tenne nekem is. Az csak nem baj,
hogy vágyom rá egy kicsit... Szerinted, baj?

Kapod? Vágod? Érzed? Érzékeled? Táncoljál, lazulj, megteszed?
Hallod? Fogod? Megvan? Kened? Tapasztalod? Frankón? Követsz?

Kapod?

'12:11'

De eszembejutott valami. Amikor volt pénzem, akkor meg a "neked meg honnan van ennyi pénzed?" címû kérdésekkel jöttek a kiakadt emberek. Úgyhogy végülis tökmindegy, hogy van vagy nincs... Ha piros az a baj, ha nem piros az a baj....
És még aztmondják, hogy én vagyok az akinek semmi sem jó! :P

Ui: Ha valaha gazdag leszek és nekiállok vastag arany karkötõket vagy arany nyakláncokat hordani, lõjjetek le. Nem egy emberkén feltûnt mostanában, hogy amint megszedi magát, az elsõk között vesz egy ilyen jelzõeszközt, amirõl reméli mindenkinek lejön, hogy õ most gizda gazdag. És bár utálom az aranyat, ha mégis megtenném, lõjjetek le!

'11:42'

Próbáljátok ki, hátha nem csak nálam mûködik!
Mondjátok azt valakinek, hogy "bocs, most nincs rá pénzem". Tök mindegy mi az, fel lesznek háborodva! Hogy hogyhogy nincs?? Mi az hogy nincs?? Kishíjján már azt is megkérdezik, hogy hogy volt pofád megszületni ha nem vagy gizda gazdag...!
Az utóbbi hetekbe több ilyen fazonba is belefutottam! Amint kinyögtem, hogy valamire nincs pénzem - mert van más fontosabb vennivalóm és arra már nem jut, vagy épp tényleg nincs annyim - máris villámok csapkodnak ki a monitorból és felháborodott emberek vetik magukat felém, hogy én hogy képzelem, hogy azt gondolom róluk, hogy õk olyan gazdagok, hogy nekik telik, és hogy képzelem én azt hogy nekem nincs pénzem valamire....
A legutóbbi az a verzió, hogy hogyhogy nincs pénzem arra, hogy orvoshoz vigyem a madaram...
A Pipi elég szottyosan néz ki és az egyik fórumban rákérdeztem, hogy mit gondolnak a helyzetrõl és hozzá tettem, hogy sajna nem igazán van most pénzem orvosra. Gondoltam ezzel arra, hogy ha valaki tapasztalt hasonló tüneteket a madarán és esetleg meg tudta oldani házilag akkor írja le, hogy hogy csinálta... És ha azt mondják, hogy orvoshoz KELL vinni, akkor megoldom valahogy. Persze lehet hogy ezt így a szájukba kellett volna rágni és ezerszer bocsánatot kérni amiért létezem.
De mivel nem tettem, meg is kaptam a magamét, miszerint ha nincs pénzem rá, minek tartok madarat...?!
Hát igen, nem kellett volna a millióimat elinni meg szerencsejátékra költeni és az a 35 kurva sem kellett volna... Jah ez most nem az a mese, bocs. Ez most az a mese, hogy így jött össze, a fene nem számított arra, hogy orvosra kell költeni, plussz arra sem számítottam, hogy ha ilyen elõfordul, akkor rögvest köcsög állatkínzó leszek, aki csak azért tart madarat, hogy legyen kit halálra kínoznia.
Mégis honnan jönnek ezek az emberszerû lények? Ez valami születési rendellenesség, vagy fizetnek érte, hogy hülye legyen és attól van pénze is?
És mellett állítólag õk a jó fej rendes emberek. Na akkor én továbbra is maradok embergyûlölõ, és akkor talán még az arcom is befér a bejárati ajtón. Merthogy mellé még elõadta azt is, hogy õ a nagy vállalkozó én meg egy kis szar alak vagyok amiért nem gyalogoltam át midnenkin ilyen köcsög hozzáállással és nem vagyok gizda vállalkozó én is. Hát inkább kihagyom ugyanis nagyon úgy tûnik, hogy amint valaki megszedi magát, elkezd nõni az arca és lépten nyomon bealáz mindenkit.

Na azért szerencsére az is kiderült, hogy nem csak ilyen szánalmas alakok járnak a fórumra. Szerencsére!!
Megjegyzem az elõzõ bejegyzés vége ide is érvényes, miszerint már megint csodálkozom azon, hogy milyen hülye emberekbe futok bele és még vitatkozni is leállok velük, mert azt hiszem, hogy képesek felfogni amit mondok. De nem, nem képesek... Mégsem adom fel. Tényleg hülye vagyok :DDD


2007.10.17.
'19:59'

Jó volt ma ez a mûsor az Aktívban vagy miben a TV2-n. Már nem elõször téma, ez a miért nem akarjuk, hogy egy idegen segítsen az utcán ha épp csomagot kell cipelni, vagy buszra kell felsegíteni... Hát nem is tudom. Ki az a barom állat marha, aki önként odaadja a csomagját egy idegennek, akármilyen jámbor feje is van?! Mégis mit képzel az aki ezt megteszi?? Hogy majd önzetlenségbõl hazáig cipeli neki a csomagjait? Persze, egy TVs felmérés kedvéért lehet. De egyébként?? Még ha mondjuk az emberek fele hajlandó is lenne ilyesmire, akkor sem vagyok gondolatolvasó, hogy elõre tudjam, most tényleg segíteni akar, vagy le akar lépni a csomagommal?! Meg különben is, kikérem magamnak a feltételezést, hogy nem bírom el a saját csomagom :D
Egyébként vicces ilyen filmeket mutogatni, miközben értelmesebb csatornákon (Spektrum, National, stb) azt láthatjuk, hogy milyen hihetetlenül cseles úton tudják a zsebtolvajok lenyúlni az ember értékeit. Pont elég hozzá egy segíthetek duma, vagy egy buszra felsegítés, aztán nézhetsz a pénztárcád után.
Én már attól kiakadok, mikor valahol sorbaállok, a mögöttem lévõ meg szó szerint a hátamra tapad. Múltkor nem sok hiányzott hogy megkérdezzem a mögöttem álló kb. velem egykorú csajtól, hogy mégis mi a jó fenét nyomakodik rám?? Pedig 20 centire állt. De mégis miért? Az elõttem állótól én min. fél méterre álltam, mégsem dõlt össze a világ.
Szóval visszatérve, nemértem mi baj van azzal, hogy valaki nem fogadja el egy idegentõl a felajánlást hogy viszi szatyrát!! Max. nem fogják kirabolni, és hazaér az aznapi ebéddel. Annak aki önként odaadja a cuccait, annak szívesen gratulálnék személyesen és megérdeklõdném, hogy kirabolhatom-e csak így spontán vagy álcázzam-e segítségnek?


Egyébként igazából én vagyok a hülye, hogy még mindíg nap mint nap meglepõdök azon, hogy mennyi hülye ember van!
(Megjegyzem én is kedves aranyos segítõkész vagyok, bár nem direkt :D Általában mire leesik, hogy mitcsinálok, már megtettem. Ettõl függetlenül ha csomagot nem is cipelek, de felveszem ha leesett, segítek ha nemérti mert gépbõl van, utánaviszem ha elhagyta, stb...)


2007.10.02.
'16:07'

"A leginkább elfelejteni való dolgokra szoktunk legjobban emlékezni."
(Gracián)


2007.10.01.
'03:05'

Asszem kicsit belefulladtam a nosztalgiázásba. Fujj.

"Most kicsit meghalok
Magányomban elsüllyedve "

"Ahogy öregszem, egyre inkább hiszem, hogy csak az álmaink maradandók."

Meg pár emlék, és a "mi lett volna ha..."...

'00:43'

Sikítófrászt kaptam.
Read more in Blog

2007 Szeptember


2007.09.30.
'22:31'

Jesszusom, kiborultam!
Olyan "Tudtam, csak nem sejtettem" érzésem van (Oscar)...
Szóval az elõbb megnéztem valakinek az adatlapját WIW-en, és rájöttem, hogy õ is öregszik. Tudtam, csak nem sejtettem. Azt meg végképp nem, hogy ezzel még szembesülök is. Tök durva... Fõleg, ha összekötöm bizonyos emlékekkel... Akkor õ nem öregedhet! Túl fura!!


2007.09.23.
'01:16'

Tegnap kilestem webkamerán az Andrássíra, lévén, hogy autómentes nap volt.
Arra azért nem számítottam, hogy valami fura aoknlá fogva nincs korlátozva a kamera irányítása és oda fordítom ahova akarom, annyira zoomolok amennyire csak lehet...
Szóval bár eddig is tudtuk, hogy lépten nyomon kamerák figyelnek, de most már azt is tudjuk, nem is kicsit...


2007.09.22.
'15:22'

Miért kell nekem minden nap szembesülnöm azzal, hogy hülyékkel vagyok körülvéve...?
Mégis hogy a fenébe lehet összehozni egy olyat, hogy ha a lábosban szottyos égett olaj van, méghozzá kevés, akkor az ebédhez nem kicseréli, hanem hozzáönt frisset...??? (Nagybátyámról van szó....)
Remek lesz, hogy most majd önthetem ki a frisset, mert már nem friss.... Frenetikus!


2007.09.21.
'19:01'

"Márciustól nincs többé 1 és 2 forintos"
Nemsemmi. Már szart sem ér az 1 és a 2 forint... Végülis, már most sem mindíg adják vissza a boltban, ezután meg majd nem is kell. A szomszéd közért így is ott nyúlja le a plussz pénzt ahol csak tudja, õk ennek biztos örülnek.
No de ha nincs már forintosunk sem, az nem azt jelenti, hogy belefulladunk az áremelésekbe??


Más. Ma hallottam anyámnál a TVben, amint épp arról van szó, hogy a kisbabák szobájában a színek, meg a kiságy elhelyezése, vízér, törésvonal, bla bla... Najó mondom, szép, árad a tömény hülyeség. Arra nem számítottam, hogy ezt még megfejeli a csaj azzal, hogy közli: bár szép növény a Yukka és szûri a levegõt, de ne tegyük be a babaszobába, mert a Yukka pulzál és emiatt a gyerek nem tud aludni......... MIVAN?????


2007.09.14.
'19:39'

Közeli kisközért, pénztárosnõ...
Elõttem emberke beáll a sorba, majd én is... Pénztáros nõci épp telefonál, 2 méterrel odébb, háttal nekünk... Aztán mint aki baromira ráér nekiáll nyújtó gyakorlatokat végezni: felteszi a lábát a pakolós pultra.... Elõttem álló emberke & én meregetjük a szemünket...
Kedvenc barátnõnk pénztárosné számoli csak nehezen tud, ha számolás közben hozzászólsz, akkor annyi, kezdheti elõlrõl, folyton telefonál, cseveg, pakol, elmászkál, flegma, undok... Csak én nem értem miért nem rúgják ki? Én már rég kihajítottam volna...


2007.09.05.
'22:04'

Na jólvan, ideje leírni mi is lett az ideig aug. 20-i göristalálkával.
Az volt a helyzet, hogy találkoztunk a Deákon, mint minden évben. Igaz idén kissé késõbb mint eddig.
Szóval gyûltünk, gyûltünk, ami ugye rendben is van, csakhát jöttek az IWIW-rõl származó görkorisok is, akikrõl nemsokára kiderül, hogy nem olyan egyszerû görisek, mint azt elsõ látásra gondolnánk. Szóval jöttek õk is, kérdezgették Messortól, hogy mikor indulunk meg egyebek, mire Messor átirányította õket azokhoz akik ezt valószínûleg tudhatják. Persze odáig már nem mentek el, biztos túl fárasztó lett volna még 2 lépést (görivel?) tenni.
Szóval továbbra is gyûlögettünk, miközben azt elemezgettük Messorral, ViDe0-val, és TiPével, hogy vajon mi vesz rá egy nõnemû lényt, hogy olyan kivágott dekoltázzsal menjen el görkorizni, amilyenben egy pornósztár megy a díjkioasztóra...?! Vagy hogy minek úgy kiöltözni, mintha szombat esti dizsibe menne? Persze lehet egy tippetek, hogy melyik társaságba tartoznak eme nõnemû lények.
Szóval imígyen elvagyunk röhögcsélve, mikor arra ébredünk, hogy 2 ilyen nõnemû egyed beáll és nekikezdi számolni a göriseket. Ez most így lehet hogy nem hangzik különösebbnek, de ez kb. olyan mintha fognád magad és átvennéd Madonna helyét a színpadon. Szóval pofátlanság.
Tehát számolnak. Megszámolják a saját kis csapatukat meg pár kósza embert, aztán néhány régen kijárót, aki úgy 6x megy át a számláláson -persze nem tûnik fel nekik-, majd egy másik rendezvényt reklámozni hivatott zászlót szorongató ember után elindulnak a járdán (!!!!), bele a gyalogosok közé. Persze akik kijárnak már egy ideje erre a találkára azok csak néztek utána bambán, velünk együtt, majd elkezdtünk szakadni a röhögéstõl... Ezek elmentek!
Néhány perc múlva mi is mentünk, persze ellenkezõ irányba, és a lelépõ csapat hitével ellentétben így is jóléreztük magunkat.
Nos akkor nézzük. Elõször is jött késõbb a kifogás, hogy nemtudták ki a szervezõ. Ez egy újkeletû dolog. Mármint a szervezõfüggõség. Azóta élveznek erre, mióta elkezdték szervezni a saját göris micsodájukat péntek esténként. Ugyanis, az elõzõ 2 évben még nem volt ilyen programjuk, és az elõzõ 2 évben egyszer nem kérdezte meg egyik sem, hogy ki a szervezõ. Pedig ott voltak 20-án.
Aztán jött az, hogy nem tudták mikor indulunk. Egyrészt nem tökmindegy? Egyszer csak majd indulunk, de amíg látni, hogy újabb korisok jönnek addig mégis hova rohanjunk? Nem idõre megyünk. Másrészt meg mint említettem volt, nem voltak hajlandóak elmenni addig az emberig aki válaszolt volna nekik.
Aztán volt az, hogy merre megyünk...? Nos, ez is olyan, hogy kialakul, hiszen 20-án a fél város le van zárva, hol lehet menni egy úton, hol nem.... Valami olyasmi a helyzet, hogy a görkorinak köze van a szabadsághoz, ígyhát megyünk amerre jólesik. Na persze õk nem, nekik szájbarágott lezsírozott útvonal kell, különben rohamot kapnak a nagy elveszettségtõl.
Aztán volt még olyan, hogy a szervezõ nem vállalta fel magát és mi addig azt csinálunk amit akarunk, amíg nem vállalja fel magát. Azaz valakinek ki kellett volna állni a placc közepére, bemutatkozni, elmondani a személyi számát, anyja nevét, pontos lakcímét, WCzési szokásait, majd centire pontosan megadni az útvonalat, másodpercre pontosan az indulást, esetleg felvehetett volna egy villogó kezeslábast is, hátha akkor sikerül felfogni, hogy azért mert egy rendezvényrõl nem tudsz semmit, nem a rendezvény a hibás.
És akkor még talán meg is érteném, ha most jöttek volna szegény szerencsétlenek elõször, merthát akkor lehetne mondani, hogy nem tudtak semmit, de ott voltak tavaly, és tavaly elõtt is és akkor sem ált ki senki elmondani, és a szájukba rágni hogy melyik a jobb és melyik a bal lábuk, akkor kiíbrták, nem mentek el elõbb, nem hisztiztek (annyit), nem képzelték magukról hogy õk szarták a piramisokat, hanem képesek voltak a seggükön megvárni míg elindulunk. Miért????
Persze tavaly is volt, hiszti, hogy miért ugrálnak az agrósok annyit (what??), meg miért állunk meg, meg miért nem megyünk már, és miért dobnak be valakit a szökõkútba, és miért megyünk jáccótérre, és miért van tolla a madárnak...?
Szóval ezért kapom fel a vizet, mert átmentek szervezésbuziba, és úgy csinálnak mintha 2éven át ott sem lettek volna, meg mintha nem értenék, hogy elõttük soha senki nem volt még ennyire kretén, és senki nem baszta el még a felvonulást... Csak õk.
Persze, a szervezõ a hülye, meg mindenki más aki nem ment oda egyenként hozzájuk 500 oldlas leírást osztogatni, meg mi vagyunk a hülyék mikor beszólnak, hogy de mi akkor is oda megyünk ahova mi akarunk...
Szép. Ennyi erõvel ha késik a Pápa a beszédérõl, valamelyik majd felmegy prédikálni, mert azthiszi nincs megszervezve.
Namindegy. Egyébként azóta is ezen megy a vita a WIW-en, illetve inkább valami egyoldalú szájbarágás, amit õk kitiltalakatopikbólhanemkussolszbazdmeg-gel honorálnak, merthogy azóta is ottartunk, hogy ha a kacsa nem tud úszni, ugye akkor a víz a hülye. Vagy mégsem? :)

Huhhdesokat írtam. Bõvebb felvilágosításért, és egyebekért írjon mailt akik akar, vagy aki nemérti a problémám lényegét.

'13:44'

Belthazor után édi hörcsög...
Read more in Blog

2007 Agusztus


2007.08.27.
'15:08'

Jó, majd írok, csak még nem volt ok kedvem, pedig sok mindent akartam, egészen a Dioxin témáig visszamenõleg.
Helyette most Belthazor...
2007.08.02.
'03:02'

pl, már nem fekete lenne. bár még megy a hangulatomhoz.

'02:59'

Nemtetszik az oldalam. Nektek sem? Olyan... "Kezdõ html tudással rendelkezõ IceCat csinálta" kinézetû.
Csinálnék én szebbet is, de mostanában sem idõm, sem kedvem, de fõleg idõm nincs rája. Na meg, újrakalibrálni azt a sok szöveget amit írtam... Kihalászni a trutymiból és szépen megformázni meg minden... Isten ments! Ki van csukva. Tiltja a vallásom!
Egyszer azért meg lehet enni így is, nem?

'02:47'

Érdekelne engem, minek tartjuk azt a hülye nagy idõkereket a Felv. téren? Ronda. Nem mûködik. Viszi a pénzt, mert valamiért milliókat költenek rá (mégsem mûködik)... Én a helyükben kivágnám a francba. Beolvasztani és szevasz!
Eddig 1x néztem meg, de még csak lefotózni sem érdemes. Említésre sem érdemes, minek emlegetem?!


Más. Kezd egyre több állatka beköltözni az erkélyre. Elõször pár éven át egy tücsök. Bár inkább szöcske volt, aki ciripelt, mindegy. Szóval egy szöcske. Aztán jött egy kérész. Majd egy sáska, aztán egy tücsök. Ma meg egy marék szép nagy húsos hernyó. És mindez több év szöcske után pár hét-hónap alatt. Emellé még egy kis meleg, majd hidegrekord éééééééés.... sejthetõ azthiszem.
(Jah, van ocsmány halványszürke ugrálós pók is, de az nem olyan meglepõ, pók meg hangya meg méhecske meg légy meg éjjeli lepke mindíg is volt.)


Read more in Blog

2007 Július


2007.07.31.
'02:22'

ILYEN nekem is kell! Vesz nekem egyet valaki? :)

'02:13'

Visszavonta a százmilliós kártérítési igényt az olaszliszkai gyanúsított
"Az indoklás szerint a bírók és ügyészek alaptalanul használták a "lincselés" szót a közokiratokban, ami sérti személyiségi jogait, hátrányosan befolyásolja a gyanúsított, valamint a romák megítélését a közvélemény elõtt, ezenkívül alkalmas az ítélkezési folyamat befolyásolására is. A helyes kifejezés a "különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés" lett volna."

Ez jó. Mert az kevésbé hangzik szarul...


2007.07.21.
'10:39'

Egy imádkozósáska dekkol az erkélyen... Menne inkább templomba, ott úgyis hûvösebb van. Lehet nekem is ott kellene most lennem...
Azt találtam infóként: "Az imádkozósáska az egyetlen rovar, amely képes átnézni a saját válla felett."
De mi a fenét eszik?


2007.07.14.
'16:50'

Tegnap megint volt szerencsém élvezni az üvöltözõ részegek társaságát. Az egyik szó szerint faltól-autóig pattogott. Nagyon büszke voltam.
Rögtön rá is jöttem, hogy nagy balhé lenen itt, ha én vezetném az országot, ugyanis baromi szigorú alkohol, dohány és drog tilalmat vezetnék be.... Nagyon szigorút....


Viszont hajnali 3-kor meg egy kisrepülõ jelent meg itt a környéken, nemtudom mi a szöszt csinált itt. Elõször nem láttam, csak a hangját hallottam. Kinéztem a webkamerával, hátha valami rendõrségi helikopter - bár a hangja nem oylan volt -, erre látom, hogy egy villamos áll keresztbe az Oktogonon, meg van körülötte pár villogó autó. Jól le is rohantam a fényképezõgéppel, de mire leértem, a villamos felszívódott.
Ahogy ma olvasom, errõl lehetett szó: "Két kilométeres dugó Combinókból"

"Nagy gondban lehettek a BKV kreatívjai, amikor megpróbálták kitalálni, hogyan népszerûsíthetnék a budapesti tömegközlekedést úgy, hogy az egybõl Guiness-rekord is legyen. Bizonyára felmerült az ötlet, hogy rúgjanak ki a cégtõl egyszerre ezer embert, vagy legyen egy nap, amikor az ellenõrök nem vernek meg senkit, vagy hogy szivattyúzzanak levegõt a metróba, de ezek egyike sem lett volna világrekord. Szóba jöhetett az is, hogy Demszky Gábor ugrasson át motorkerékpárral egy lángoló trolibuszt, miközben Bodrogi Gyula a hátsó ülésen a Süsüt énekli, László atya pedig azonmód, még a levegõben megáldja mindkettõjüket. De nem.

A BKV kreatívjait dicséri, vagy mást, ez mind semmi ahhoz képest, ami péntek 13-án éjféltájt megvalósult a Nagykörúton. A vállalat ugyanis végül azt találta ki, hogy az új villamosokból mesterséges dugót képez, majd azt a modern élsport eszközeivel egybõl le is gyûri: sorba állít negyven Combinót a Dob utcától a Jászai Mari térig, aztán ezen a két kilométeres akadályon szombat hajnalban hosszában végigfut a BKV Elõre SE néhány sportolója úgy, hogy amikor egy szerelvény végére ér, leszáll a hátsó ajtón, majd a következõre felszáll az elsõn. Na, ha valamivel be lehet kerülni a rekordok könyvébe, ezzel biztosan.
"

Naja, az tuti nem jött volna össze, hogy legyen egy nap amikor az ellõrök nem vernek meg senkit... Hallom belekötöttek valakibe aki tolmácsolni akart külföldi turista és BKV ellenõr között, a BKV meg közölte, hogy ha nem ment volna oda segíteni, akkor nem kötöttek volna bele?!?!
Hát büszke vagyok. Meg a Süsüs "legyeket udvariasak gyerekek" kampányra is. Tuti nem magukból indultak ki.
Meg az is tuti, hogy ha utaznék bárhova is -de ugye nem szoktam-, fel nem szállnék olyan buszra/villamosra amin Süsü nyomul a legyetek udvariasak szöveggel. Nehogymás a BKV meg a Süsü mondja meg nekem, hogy kivel és mikor legyek udvarias!! Tény, hogy messze vagyok már a gyerekségtõl, de azért ugyanolyan makacs vagyok :D


2007.07.13.
'00:53'

Mi van, már mindenki seggfej lesz???
Korlátozzák a VI. kerületi éjjel-nappalik nyitva tartását
De mégis miért? Mert pár buzeráns fiatal nem bír a tetves alkoholfüggõségével? Talán nem a boltot kellene bezárni éjjelre, hanem azokat akik nem bírnak magukkal....
:fortyog:


2007.07.11.
'16:17'

Nah, van némi mesélnivalóm!
Elõször is megállapítottam, hogy idiótákkal vagyok körülvéve. Tegnap valahogy szóbajött, hogy azért van lehajtva a WC teteje, nehogy a kismacska beleessen... Én közöltem, hogy a macska nem hülye, és hogy eddig egyik macskánk sem esett bele. Mire nagybátyám közölte, hogy én ne szóljak bele, nekem nincs tapasztalatom, és én sosem leszek nyugdíjas (talán nem örexem, arra célzott?), és hogy mindíg is ezért takartuk le a WC tetejét, stb... Najó, hát gondolom õ mindennap WC-be fulladó macskákat néz reggeltõl estig, tehát neki van tapasztalata. Bizonyára zsenivé teszi, hogy reggeltõl estig az agysejtjeit irtja különbözõ alkohollal és eközben még az sem tûnik fel neki, hogy a WC tetejét is csak 4 napja szokás lecsukni.
Aztán ma megyek ebédet csinálni és mit látok? Hogy a tegnap kiöntött olaj duplája van az edényben, ami azért meglepõ, mert tegnap elfogyott az olaj. Ergo valamelyik barom volt olyan okos, hogy a már leselejtezett kidobásra váró olajat visszaöntötte az edénybe, rá a friss olajra... De most komolyan! Hogy lehet valaki ennyire retardált??? Nem anyám volt, nem én voltam, nem Messor volt, marad unokatesóm meg nagybátyám, de azthiszem az utóbbit választom a mérhetetlenül sok agysejtjével együtt.
Úgyhogy most azt játszom amit az 5évesekkel szokás - fogtam a használt olajat és eldugtam elõle, hogy a rossz kisgyerek ne tudjon rosszalkodni.
Kénytelen voltam lemenni olajat venni, na és persze azt is eldugtam elõle, vegyen magának ha már olyan okos.

És még megkérdezik, hogy miért nem akarok gyereket... Hát a másik ezer ok mellé ezért. Mert van egy édi kis családom akik mindennapra ellátnak valami olyan okos húzással, hogy olyan mintha egy focicsapatnyi gyerekem lenne.
Múltkor a mosdón találtam egy higítós szivacsot, majdnem kimostam vele a madarak tálját. De képes kimosni a teflon edényt dörzsi szivaccsal, halálra etetni a halakat, a mosogatóba dobálni a kajamaradékot (nincs konyhamalacunk), égvehagyni hetente legalább egyszer a gázt a tûzhelyen, csak úgy egymagába.... Soroljam még? Jah és még mindíg egy emberrõl beszélek.


Na így készülnek a megkattant emberek, akik kiírtják a családjukat....


2007.07.07.
'17:35'

07.07.07.


Tegnap vettem csirkemell csíkokat a Burger Kinkben, de nem csak úgy egyszerûen. Megrendeltem, kifizettem, majd közölte a csaj hogy mindjárt hozza. Oké, mondom.... Aztán kiszolgált 1, majd 2, 3, 4, 5 embert... Na mondom ez már képtelenség, meg is érdeklõdtam, hogy most lassúsági rekodot dönt, vagy már nem is emlékszik rá, hogy rendeltem valami tõle. Mire õ: "Tõõõleem???"
Na mondom szépen vagyunk.... Asszem mondhattam volna neki bármit, fogalma nem volt, hogy ki vagyok és hogy mit is keresek ott. Gagyogott valamit, hogy elnézést kér, de ez az egész nap ilyen... Nekem meg kishíjján leolvadt a fagyaasztott kaja a táskámban. Hülyepicsa!

*Jah, új cicánk orron karmolt.
Egyébként létezik oylan, hogy vörös macskaszõr allergia? Mert eddig 2 macskám volt, vele együtt van a fekete most, aki már itt van vagy.... nemtom, 1-2 éve, de eddig még nem voltam allergiás macskára. Most meg... Lehet hogy csak megfáztam és lehet hogy másra alergia, de tökre úgy fest, hogy az esetek 80%-ában akkor tüsszögök ha épp kismacskázok....


2007.07.03.
'01:34'

Van egy új macskánk.
Unokatesóm szerezte, persze elõtte senkit nem kérdezett meg, ugyanis senki nem akarta volna - bár baromi édes a kis dög.
Csakhogy unokatesóm le sem szarja, ma is gyakorlatilag úgy könyörögtük ki a kaját a már síró macskának...
És temészetesen egyéb teendõit sem végzi a macska körül, pedig nem 10 évesrõl van szó!
Namindegy, a lényeg hogy a cica cuki, csak sajna meg fog nõni!
De jelenleg még kompatibilis egy távirányítóval:
Read more in Blog

2007 Június


2007.06.12.
'15:46'

Emberkék! Mondtam már, hogy ha bárkinek bármiylen felesleges szobanövénye van, amit már nem tud hova tenni, vagy megutálta vagy haldoklik és nem bír vele (mármint a növény, nem a gazdája...), akkor én szívesen örökbefogadom?? (a növényt, nem a gazdáját!)
Ha nem mondtam, akkor most mondom! :)

2007.06.08.
'19:43'

Messor tegnap leszakadt egy háztetõvel együtt, így elérve, hogy zuhanjon úgy 6 métert és ezzel eltörje a sarokcsontját....
(A röntgenfelvételek elkészülte után azon poénkodtam, hogy bár a papírra az van írva, hogy törés nem látható, ez valójában azt jelenti: "törés van, de nem látható". Mint késõbb kiderült, ez nem is poén, ez így van...)
A nyeremény egy fekvõgipsz.
Én meg ápolgatom. Najó, valójában élvezem, hogy mindennap hasonszúrhatom egy injekciós tûvel. Ennyit az ápolásról ;))))


Egyébként még mindíg kersem azt a vállalkozó szellemû ember aki elûzné a rajtunk uralkodó átkot...


2007.06.01.
'14:53'

A PhotoShop áldásos hatásai...
Attól még hogy nem igaziak, nekem valahogy nem jön be a Dove testápolónak vagy minek az igazi nõkkel való reklámozása. Randák. Dagadtak. Csúnya a bõrük és még a világítást is elrontották.
Nem vágyom megvenni egy olyan testápolót ami azt reklámozza: ronda dagadt leszek tõle.
Szívesebben veszek olyan testápolót ami csudiszép vékony lányokkal reklámoz, egy csomó retussal. Nem mintha nem tudnám, hogy ettõl még nem retusálódok, de akkor is... Legalább a szépérzékem nem bánja.
(persze vannak kivételek, hisz ugyanúgy felkapom a vizet az anorexiás lánytól aki köpenyben megy úszni, mert ciki, hogy milyen dagadt. legalábbis a reklám szerint.... kár az az "elõtte 30kiló, után 25" szerû fíling.)

'00:24'

Ha meg akarsz menteni pár gyönyörû madarat, 06.05-ig hívd a 1771-et!
"Hogyan segíthet? Szavazzon május 31-e 00:00 órától június 05–e 24:00 óráig az 1771-es számon (T-mobile és T-com hálózatból hívható, a hívás díja 200 Ft), ha azt szeretné, hogy az Ócsai Madárvárta Alapítvány nyerje a mûsor fõdíját. Az ön hívásának díja teljes egészében az alapítvány számlájára kerül. A hívása egyben szavazat is, hiszen a négy non-profit szervezet által meghatározott négy cél közül az nyeri el a Magyar Telekom 5 millió forintos fõdíját, amely Önöktõl a legtöbb szavazatot kapja. A másik három cél is kap 1-1 millió forintos díjat. Mert adni jó!"
(forrás: TV2 - Az Ügy)
Read more in Blog

2007 Május


2007.05.30.
'13:25'

Csináltam Messornak egy honlapot és most ülök és csodálom hogy én milyen ügyes vagyok :D
Igen, sokkal szebb mint az enyém... Az enyém is lehetne szép, ha nem lenne rajta olyan sok minden. Így valahogy semmi kedvem újrakezdeni és hetekig szöszölni vele. Ígymarad.
Na de ez az új oldal.... Jóóó, nem egy mestermû, de nekem bejön. Egyszerû de tökjó. Majd eccer megmutizom. Vagy nem :)


2007.05.27.
'22:19'

Van egy szöcskenyájam.
Az erkélyen lévõ bokron tikkadnak, eddig ötöt számoltam. Még nagyon picik, ha nem mérem hozzájuk a náluk 3x hosszabb csápjukat, akkor úgy 3-4mm-esek.
Remélem nem zabálják le a bokrom!
2007.05.23.
'12:58'

Meglehetõsen fura lénnyel találkoztam az erkélyen. T betû alakja volt és úgy nézett ki mint egy száraz ágacska.
Persze számûztük még mielõtt kiderült volna mi lehet az (meg kellett volna kérdezni tõle).

'12:07'

Ma bizonyosságot lelt, hogy meg vagyok átkozva. Eddig is sejtettem, de mostmár tuti biztos!
Eddig azt gondoltam, hogy valamit rosszul csinálok, de ez a mai esetnél tök kizárt. Egyszerûen csak el vagyok átkozva és kész!!
Tud valaki átkot levenni? Levehetné az enyémet...

Bár a minap jósoltak nekem kártyából -a vásárlás mellé járt :)) - és azt mindták, hogy.... valami felfele... Szóval hogy jobb lesz, meg ilyesmi....
Na a lényeg, hogy most nem pont úgy érzem, mintha olyan hú de remek lenne nekem...
El vagyok átkozva....


2007.05.22.
'23:53'

Jut eszembe! Ma rájöttem, hogy ha most kórházba kellene mennem, mert valami olyan bajom van, akkor hagynának megdögleni, mert nem tudnám kifizetni a kórházi mindenféle díjakat. Király, nem?
Gyurcsánynak és cinkostársainak remek ötletei vannak, végülis így is lehet népirtani, nemde?! Csak ezt újabban reformnak hívják.
Miért nem lõnek mindjárt fejbe?

'22:06'

Jó volt ez a vihar. Egy rendõrautó végigment az utcán és figyelmeztette az embereket. Mondjuk én csak azt hallottam, hogy zárják be az ablakokat és az ajtókat, azt Messor mondta, hogy a viharról volt szó...
Aztán volt egy kis szelecske, meg sötét felhõk, pár dörgés és kb. 5 csepp esõ. Én meg holnap locsolhatom a tök száraz növényeket...


2007.05.20.
'09:06'

"Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja amit gondol, a másiknak vannak barátai."


2007.05.16.
'13:18'

Nah, mivel NihilWolf szerint én találtam ki a Nemzeti Maszturbációs Hónap-ot, közlöm: ITT olvastam róla...
Mindenestre ha abból indulunk ki, hogy gyakorlatilag Valentin napkor marketinggel támogatottan kötelezõ szeretni, meg Karácsonykor is, akkor....


2007.05.15.
'23:38'

Na ez azért nemsemmi!
Nemzeti Maszturbációs Hónap
Jó, rendben. Ezt vajon ki és hogyan találta ki? És miért?
Uncsi már a Valentin nap, mi? :D


2007.05.14.
'19:58''19:23'

Najó, ez nekem is fáj! Hogy is mondjam el... Az a helyzet, hogy egyszerûen nem tudok erre mit reagálni!

'19:17'

Na igen, nemsemmi, hogy ott ez, nálunk meg milyen bamba ez az egész jog erre...


2007.05.11.
'14:15'

Az orvosok még mindíg hülyék.
Szakorvos... Elmesélem a problémám, hozzáteszem, hogy már megint a szokásosról van szó, azaz ez visszatérõ... Gyakorlatilag nem kellene vizsgálnia csak felírni a gyógyszert, ez eddig is bevált. De nem, õ péntek délben megvizsgál, majd közli, hogy kedden menjek vissza az eredményért - ami ugye 3 és fél 4 nap gyógyulás nélkül, hisz a gyógyszert majd csak akkor fogja felírni.
Hát köszönöm szépen, igazán kedves, mindezt 300Ft-ért, majd legközelebb megint annyiért...
(Mondjuk az én hibám az egész, mert elfelejtettem az orvos nevét akihez mennem kellett volna, és rosszkor mentem és erre csak kakor jöttem rá mikor beírtak a sz. gépbe, nem akartam lelépni. Szóval a másik az jól kezelte volna ezt a helyzetet...)
Mondtam már, hogy egy gusztustalan állat volt aki kitalálta és bevezette a vizitdíjat? Valami katyvasz lehet a fejében szegénynek, azthiszi hogy az orvos az valami múzeum vagy kiállítás és jár a 300Ft belépõ, a kórház meg szálloda... És még ki sem akadnék ennyire ha nem lenne az egészségügy egyébként is egy hatalmas szemétdomb....!

A másik hasfájásom ezek az idióta gusztustalan kocsmatöltelékek, akik éjszaka záráskor kiözönlenek ide a szomszéd kocsma elé, és dülöngélve üvöltöznek. Igazán ocsmány és gusztustalan egy népség! Nem egészen értem, hogy hogy van gusztusuk tükörbe nézni, meg emberek közé menni, meg ilyesmik. Igen, akinek inge, az nyugodtan vegye magára és tudja meg hogy egy bottal taszigálnám be egy folyóba!

Nem vagyok agresszív!


2007.05.09.
'11:58'

Valami tök furit álmodtam. Nemtudom hol voltam épp, de jött 2 csaj, mindkettõ rettentõ ronda rózsaszín-fehér biciklin, rózsaszín-fehér ruhában és ezüstös szõke hajjal... Én meg persze valamit beszóltam nekik, hogy rondák, vagy nem is tudom, aztán verekedni kezdtem a nagyobbal, de kiderült hogy élvezi a verést :D
Ezek után nemtudom, hogy hogy jutottunk el oda, hogy az egyébként lapos hasú lányok terhesek és hogy nekem meg még valakinek kell kiszedni belõlük a gyereket. A másik valakinek sikerült, az enyém semmi pénzért nem akart szülni...
Hogy lehet ilyen egetverõ hülyeséget álmodni? :D


2007.05.08.
'10:08'

"A pénz beszél! (Ja, aztmondja: viszlát!)"


2007.05.07.
'00:20'

3 új zene a rádióban.


2007.05.05.
'17:57'

Unatkozom...


Read more in Blog

2007 Április


2007.04.28.
'14:52'

Újrafugáztam az erkély járólapját -igen én!-, meg kijavítottam azt a lapot ami mozgott, remélem nem akar egy darabig tovább foszlani. Nem volt egy nagy hozzáértõ aki lerakta a járólapot :/
Sebaj, most fáj a derekam, és álmos vagyok, és nem lehet elférni a szobában az erkélyrõl bejött növények miatt...


2007.04.27.
'13:37'

Eszem ágában sincs végignézni a macskagyilkolós filmet, így fogalmam sincs, hogy egyébként jó film-e, bár ha belegondolok, nem lehet az!
Szóval a TVben láttam azt a bizonyos részletet és csak azért nem bõgtem el magam mert mérhetetlenül bosszús lettem tõle!
Mint alább felvázoltam mit szeretnék tenni egy olyannal aki énekesmadarat/papagájt ad el ételként vagy eszik meg... Hát valami hasonlót tennék ezzel a fazonnal aki kismacskákat öldös vízbe, csak õt egy vízbefojtással indítanám!
Hülye barom, aki istennek képzeli magát, vagy mi a frász...! Nagyon csúnyákat tudnék neki mondani, amit itt le sem írok, mert már a rá való gondolás is büntetendõnek hangzik... Szóval nincs valahol egy aláírni való petíció, vagy nem lehetne indítani egyet, hogy legalább azt a pénzt amit ezzel a filmmel nyert, szépen visszaadja, és hason csúszva kérjen bocsánatot az egész világtól? Sõt! Adja a pénzt egy cicás menhelynek, de mint a villám!
Majdnem hídba mentem le, mikor meghallottam, hogy még pénzt is nyert vele! Gratulálok annak is, aki ezt megszavazta, azt is felpofoznám egy szeneslapáttal!
Komolyan elgondolkozom azon, hogy az ilyenek minek születnek meg??


Na de most olvasom ezt, miszerint "az általunk odaítélt díjat az Álszent c. filmtõl utólagosan megvonjuk, amennyiben egyértelmûen bebizonyosodik, hogy az állatot a filmkészítés során, a felvétel kedvéért elpusztították."
Ez jó, de mégis hogy bizonyosodik be, azon kívül, hogy a készítõ bevallotta...? Az nem elég? Csak mert feltételezem nem tették el a halott macskát emlékbe, bár kitudja, simán kinézem belõlük!


2007.04.11.
'12:09'
2007.04.08.
'23:14'

Egy fórumban olvastam:
"Én tegnap hallottam, állatorvos-tenyésztõ-kereskedõ barátomtól. Magyarországon, most néhány héten belül, többezer hullámospapagájt vásárolt az egyik friss úniós ország állampolgára, és hazavitte. Az eladó persze, jóhiszemûen, örült a bevételnek. Tudjátok, mi lett a madarak sorsa? Levágták a fejüket és a lábukat, és megkopasztva, mélyhûtve Olaszországba vitték és eladták mint lõtt énekesmadarakat, étkezési célra!"

Én meg fognám azt aki ilyen madarakat (énekes, vagy annak eladott) eszik vagy ad el ilyen célra, kitépném a szívét és lenyomnám a torkán! De most komolyan! Úúúgy szeretném megkínozni, megtaposni, megkéselni, felnégyelni, kibelezni, vízbefolytani, ledarálni, szétfûrészelni, átmenni rajta úthengerrel, cápáknak adni, felgyújtani, elégetni...! Mindet egyszerre!


2007.04.05.
'13:09'

Vettem ma egy 100xSzép-et, mert van benne valami sál vagy mi, ami egyébként túl rövid... mindegy. Szóval a lényeg hogy átlapoztam és meglepõdtem. Régen mikor majdhogynem rendszeresen vettem ezeket a fajta újságokat, tele volt mindíg mindegyik hülye szexuális kérdésekkel, hogy a zuhanyrózsától meg a tejföltõl teherbe lehet-e esni, vagy hogy a csaj magába törte a virslit, lehet-e terhes... /kistejfölök, kisvirslik... :D /
Szóval a lényeg hogy manapság már nem csak a kérdések, de az úgynevezett szakértõi válaszok is nagyon nagy baromságok!
Nem akarom kifejteni mire is gondolok pontosan, nem vagyok szexuális tanácsadás :) //olyan hülyén festene ebben a blogban, nem?//
Mindeesetre örexem is! Kiakadok, hogy egy 13éves lány arról ír, hogy le akar feküdni a pasijával. Mivan?! Inkább rajzolgatnia vagy barbiznia kellene, nem?? Lemaradtam valahol mi?! Tudom, hogy ez manapság már nem meglepõ, de engem minden alkalommal meglep. Öreg vagyok. Ez van. A mai 12/13/14/15 éves lányok meg perverzek!


2007.04.04.
'14:01'

És 3 zene a rádióban.

'13:42'

Egy új feliratos kép oldalt ->


2007.04.03.
'01:41'

3 új képem oldalt. Az új -remélhetõleg- õrületrõl.
Nemolcsó, és kiderült, hogy rám leginkább a gyerek méret lenne jó :DDD
Azért vicces.
Jah, és valószínûleg állati nagyokat lehet esni vele!


2007.04.01.
'23:27'

"Anyád szüljön sündisznót te kretén!"
/Taxi 3/


Read more in Blog

2007 Március


2007.03.29.
'00:29'

Nincs meg valakinek a Kés/Alatt c. sorozat?


2007.03.28.
'19:01'

Kezdek nagyon morcos lenni!
Olyanok miatt, hogy vizitdíj, meg kórház és iskolabezárások...
Most valami olyat hallottam, hogy ha nem írnak alá valamit a kórházak akkor nem kapnak több pénzt. Oké, de nem az államnak kellene támogatnia a kórházakat? Ja persze, nem... vizitdíj rulez... Hányok tõlük!
Aztán most ez a törvénymódosítási ötlet, hogy nem takarhatják el az azcukat akik tüntetnek, és nem lehet 4 napnál tovább tünteteni... De akkor mi ebben a tüntetés? Egy tüntetés nem arról szól, hogy addig tüntetnek, míg el nem érik amit akarnak?! Meg mi az hogy nem takarhatják el az arcukat? Bár nem szoktam tüntetni, de hagy csináljak már azt az arcommal amit akarok!!
Nem kezd ez egy kicsit Hitler szerûvé alakulni?? Esetleg hozhatnának egy törvényt arról is, hogy naponta maximum hányszor vehetünk levegõt!
[{€{ð°³[¢²°ÿðÐ[ð°¢²€ÍðÐ]|€]]!!!!


2007.03.20.
'01:57'

Felettébb érdekes dolgokat találni az interneten! Tippek, hogyan öld meg magad...
Bár úgy kezdõdik, hogy az írás arra való, hogy lebeszéljen, mertháthogy milyen szar dolog öngyinek lenni, mert fáj, szenvedsz, nem biztos, hogy sikerül vagy nem tudod beszerezni a hozzávalókat... Attól függetlenül a megjegyzés részekben pont olyan a hangvétel, mint ami segíteni akar... "A CA egyetlen virága kb. 12 mg, úgyhogy vegyél legalább ötöt belõle."
De ez a kedvencem:
KIBELEZÉS (szeppuku/harakiri)
Hatásidõ: percek
Rendelkezésre állás: kell egy alkalmas penge - éles kard?
Hatásbiztonság: meglehetõsen biztos, feltéve hogy sikerül kibelezned magad ügyesen, mielõtt kínhalált halsz

Ettõl még az én orrom is megfájdult... (mármint a mondat elolvasásától):
"CERUZÁT DUGNI AZ ORRBA, ÉS RÁDÖLNI AZ ASZTALLAPRA (városi legenda?)"
Komolyabban a nyaki artéria felvágásának olvasásakor akadtam ki és döntöttem el, hogy közlöm, ha öngyilkos leszek, nem a nyaki artériám fogom felvágni. Jah és kibelezni sem fogom magam. :)
Sajna a saját ötletem is fenn van a listán, így már nem is olyan egyedi, pedig nem is volt rossz 5let.
És jelenleg félek aszpirint és paracetamolos cuccot bevenni :DDD


2007.03.09.
'02:04':)


2007.03.08.
'01:40'

Ha emlékeznék, hogy mit is akarok leírni ide 2 napja, az nem is lenne rossz... Namindegy.
2 napja bekopogtatott az ablakomon a napfény. Úgyhogy még 12:00 elõtt felkeltem :D

Nincs valakinek felesleges akváriumi növénye? Szívesen elfogadom! :))
2007.03.05.
'00:49'Ez a Hõsök címû film ez beteg! Totál megzavart. Már úgyértem, hogy lövésem nincs mitörténik benne...
De azért szeretnék én olyan szörny lenni mint a Claiere.... Szerinte szörny, én imádnám! :) Adok neki helyette pánikbetegséget meg fóbiákat, aztán panaszkodhat!


2007.03.02.
'20:00'

Benéztem ma egy kisállatboltba, hogy megkérdezzem milyen akváriumszûrõjük van, de hiába bóklásztam ott fel-alá, ácsorogtam a pult elõtt vagy valami, rám se bagóztak. Imádom az ilyen elõzékeny és vásárlóbarát boltokat! Jó, mondjuk nem értek rá, láthatóan elfoglalta õket a baráti csvegés meg a cigiszünet, meg a polcon ide-oda tologatás és hasonlók. Sose nem is szerettem ezt a boltot...
Nem akar valaki nekem adományozni egy 250literes akváriumot? Esetleg mellé egy külsõ szûrõt? A többit megoldom :)


2007.03.01.
'01:51'

Ilyen kell nekem!! Ez a 10kép / mp, meg még 1-2 tulajdonsága elég meggyõzõ. Az ára az már kevésbé, de sebaj, álmodozni azt ingyen is lehet róla!
Wahh, mostanában eléggé be vagyok fordulva, mivel rádöbbentem hogy nem csak 14éves koromban nem sikerült semmi, most sem sikerül, ugyanakkor körülnézve azt látom, hogy mindenki másnak megvan az ami nekem nincs! Nem kérek prédikációt senkitõl ama témában, hogy neki sincs meg...


Read more in Blog

2007 Február


2007.02.06.
'15:53'

Bringás, gyalogos tüntetés a szmogrendeletért vasárnap!
"Vasárnap együtt demonstrál a Greenpeace,a Critical Mass, a Levegõ Munkacsoport, a Magyar Kerékpárosklub, a Zöfi, és a VBB a budapesti légszennyezettség csökkentéséért, és az EU-s egészségügyi határértékek rendszeres, és következmények nélküli átlépése ellen."

*

Én konkrétan a hülye 300Ft-os vizitdíj ellen szeretnék tüntetni, de nagyon!
Aki kitalálta az nagyon onatkozhatott az biztos, de egy elmeorvos megnézhetné közelebbrõl.
300Ft-ot azért, hogy mikor idõpontot akarok kérni a körzeti orvostól (ez az idõpontos izé is egy egetverõ baromság volt), akkor közöljék, hogy nincs idõpont, még péntekre sem tud adni, menjek be akkor amikor a nem idõpontosok vannak és ücsöröjek ott órákat. Jó, rendben, ücsörgök, csak épp olyan szép volt mikor az elõzõ körzetinél odamentem fél 4-re, 5ig voltak a nem idõpontosok, de persze nem kerültem sorra. Végigültem 2 órát az idõpontosokkal, amikor semmi esélye nem volt, hogy bekerüljek és csak ezután jöhettem megint szóba, 7 és 8 között.
Anyád!
Na és akkor ilyenekért adjak még 300Ft-ot, ami után a kedves orvos (???) beledohányzik a pofámba, telefonál, nem figyel, hülyeségeket ír fel, stb... A szakrendelésbe bele sem megyek! :P
Vizitdíj, persze! Konkrétan egyre több ingyenes gyógyszernek meg ellátásnak kellene lennie, nem csökkentett támogatásnak meg idióta díjaknak. Végülis így tökéletesen el lehet érni, hogy Magyarországon csak a pénzes-milliomos emberek maradjanak fent, mert akinek nincs pénze az nem tud orvoshoz menni, nem tud gyógyszert venni. Ergo dögöljön meg!!
Újfent anyád!

Read more in Blog

2007 Január


2007.01.30.
'22:49'

"Feléledt a mélyhûtõben a lelõtt kacsa"

"Lelõtték, lefagyaszották, meg akarták sütni, majd megállt a szíve, de az állatorvos újraélesztette."


2007.01.19.
'17:49'

Az eladó könyveim oldala elköltözött, az új címe: http://icecat.uw.hu/index.php
Vegyétek és olvassatok! ;)


2007.01.11.
'18:31'

Ezt a mindmegdöglünk levlistájára küldtem, de nem ért oda.
"Mindennap rájövök, hogy nem 16éves vagyok, amennyinek hiszem magam, hanem tízzel több.
Így mindennap rájövök, hogy majdnem 30 éves vagyok.
Így mindennap rájövök, hogy örexem. A 30 éves embrek öregek. Legalábbis egy 16 éves szemével.
És én 16 évesnek hiszem magam... Szóval... öreg vagyok, nemsokára középkorú leszek, és aztán megdöglök.
És még nem történt velem semmi hûderohadtulremekdolog... (najó, egy, dehát izé...)
De én nem akarok megdögleni!!! Nem, nem és nem!!!!
Tiltakozom! Lehetséges, hogy én megúszom és mégsem mindmegdöglünk? Esetleg én nem...?!?!"

2007 január 10
2007 Január 10

Az idõjárás is döglõdik. ViDe0 szerint ez normális. Lehet hogy az, ha nem vesszük hozzá az elmúlt 6-8 évet amik szintén meg voltak zavarodva. Úgy már mindjárt nem normális. Szerintem.
Pl. az sem normális szerintem, hogy nincs õsz sem tavasz. Feltûnt ez már nektek? Általában van a hideg, aztán hirtelen nyár lesz. És a fák sem színesednek már szépen mindenféle õszi pompában. csak leszáradnak a leveleik, aztán szevasz.


LCD monitorom van és fekete-ezüst billentyûzetem. Jó dolog :))
Read more in Blog

2006 December

2006.12.30.
'14:32'

Nemrég leégett a számítógépünk.
Najó, csak az alaplap. Itt lángolt a bokámnál... Aranyos!!
Meghalt miatta a pingvinem! Az új gép meg utál minket. Hisztisebb mint én...
Viszont van szép új billentyűzetünk is, ami olyan laptop szerűen lapos, így még véletlenül sem tudok rendesen írni rajta.
(tudom nem rajta, hanem vele kell írni...)

Jár még ide valaki egyátalán? :)Read more in Blog

2006 November

2006.11.25.
'13:46'

Kivételesen egy értelmes körlevél tekereg az IWIW-en. Íme:

"Nem csak a karácsony miatt... sőt... sok ruha, játék, edény és limlom rejtőzik mindenki lakásában. Csak egy kis energiát igényel, és bárki összeállíthat csomagokat azok számára, akiknek semmijük sincs.

Ötletek:
1. Játékok gyerekeknek és ahová eljuttasd azokat -
www.ciposdoboz.hu

2. Edények, takarók, gyógyszerek és ruhák télire állatmenhelyeknek és ahová elviheted -
http://www.lelenc.hu
http://www.gyomro.fogadjbe.hu
http://www.minimenhely.hu
http://www.pomazikutyak.atw.hu/ "


2006.11.01.
'18:12'

Tök vicces mikor rátalálok a neten olyan blogbejegyzésekre ami rólam, az oldalamról vagy a képeimről ír, linkel.
Az még viccesebb mikor túlmegy ezeken, és valaki számomra ismeretlen írta... És aki írta, valszín nem is gondolt rá, hogy én valaha elolvasom....
De pl. jó lenne tudni, hogy Zno milyen képeimet tette ki a honlapjára és hogy mégis miért nem kérdezett meg róla, hogy szabad-e?!?! (lásd üzenőfal)


Meleg van idefenn a galérián. Lent meg hideg.
Még mindíg nem tud valaki nekem valami itthon végezhető munkát? Értek a számítógéphez, bár angolul nemtudok. Naaa, lécci léccci léccííííí!Read more in Blog

2006 Október

2006.10.26.
'22:44'

Valaki tudja ki festette ezeket a festményeket, és hogy mi a képek címe?


2006.10.21.
'18:29'

Nos. Lassan de biztosan: Erotika kiállítás 2006, képek.


Ma voltunk Orchidea kiállításon, majd lesznek képek erról is. Olyan volt mint tavaly :)
Jah és időközben építettünk egy galériát :)


2006.10.06.
'02:31'

"Kétféle ember létezik: A jó és a rossz. A jó ember jobban alszik, viszont úgy néz ki, a rosszak jobban élvezik az ébrenlétet."

"Mondani, írni és hinni bármit lehet, de tudni, tenni és érezni keveset!"

"Az embert nem a fájdalom öli meg, hanem a remények melyekben csalódott!"

"Délután néha a háztető
velünk szemben
olyan furcsa színű lesz.
Süt a nap
és az ég se kékebb, mint máskor,
de a tető nem vörös,
nem barna,
nem is lila,
hanem messzeség-színű.
Ki kellen repülni az ablakon.
Át, oda, messze."

"A sarokban szűköl s vágyódik a remény
Semmit sem kér csak elcsendesedve remél
Reméli a reményt mit soha el nem ér
Mert a remény a lét s léte semmit sem ér."
/F. J. Festenoda Vágyódás a reményhez/

"A csalódás íja komor erővel röpíti az embert a valóság felé."

"Ha percekig nem bánt senki, már az is öröm-a gyűlölet sivatagában oázis a közöny"

"Azt szeretném, ha az egész életem egyetlen őrült ötlet lenne."

"Mint telefon az elhagyott lakásban, mely éjidőn reménytelen csörömpöl, úgy jajveszékel itt hiába lelkem, oly messze az élettől és örömtől."


"Valahányszor egy kisgyermek azt mondja: "Nem hiszek a tündérekben", egy kis tündér valahol holtan esik össze."


2006.10.03.
'19:45'

Nagyon szánalmasak tudnak lenni a részegek! Fujj, blaaa!Read more in Blog

2006 Szeptember

2006.09.24.
'01:44'

Voltunk Erotika kiállításon. Teszek majd ki pár nem túl "pornós" képet :)
2006.09.21.
'02:07'

Én 36 lövést hallottam az kintről + a TVn keresztül. Aztán lehet hogy beleszámoltam pár vízhangot is...
És láttam a Nyugatiba + az Oktogonon 2 ismerős görist. Kaptak a könnygránátból úgy néztem...


2006.09.20.
'18:03'

Hajnalban talátam a saroknál.
'00:31'

Botrány van az ex-Márvány téren is. Én itthon ülök, Bűbájos Boszorkákat nézek és pattogatott kukoricát eszek.


2006.09.19.
'14:04'

"Elmarad a péntek esti Critical Mass tömegdemonstráció

A kerékpáros felvonulás rendezőiként szeretnénk elkerülni még az esélyét is, hogy a Parlament mellett elhaladó több tízezres belvárosi rendezvényt bármilyen módon fel lehessen használni az igazi üzenetétől eltérő célokra. Kérjük a sajtó képviselőit, segítsenek abban, hogy a hír eljusson azokhoz akik hetek-hónapok óta tervezik a demonstráción való részvételt."

(criticalmass.hu)

'13:45'

"Párizsban hetente tombol többezer gyújtogató, Berlinben minden május 1-én ostromállapot van, Budapesten négyszáz huligán is kezelhetetlen káoszt okozott."
(Index)

'01:14'

Az azért elég gáz, hogy a rendőrség szart sem tud kezdeni egy taliga tüntetővel, akik ronggyá verik a rohamrendőröket....
LINK


2006.09.17.
'19:06'

Büszke vagyok Gyurcsányra. (nem tessék úgy érteni a büszkét, ahogy általában szokás...)


Fáj a hátam!


2006.09.15.
'13:50'

Nos, aztmondta az Euridiké, hogy nem igazán lehet már helyrehozni a gerincem, olyan ferde, én meg olyan öreg vagyok :D Csak lehet rajta valamicskét javítani...
Eddig vicces volt ez a gyógytorna. Igazából még semmi torna nem volt benne, csak helyes testtartást tanultam, mert olyat nagyon nemtudok :) Vagy inkább :(
Mivel a rendelőnek nem telik röntgen felvétel készítésére, ezt adják helyette:Najó, telik nekik, csak nem kellett :)
Ezt meg azért kaptam mert nem látom a saját hátam :)


2006.09.13.
'20:34'

Gerincferdülésem van. Mitöbb, meg van csavardva a gerincem (vagy az előbbi ez utóbbit jelenti??)
Járhatok gyógytornára, hordhatok fűzőt, ilyenek. Remek...
Emlékszem valami olyasmire, hogy kiskoromban volt szó arról, hgy gerincferdülés, de sosem történt semmi - sem torna, sem további vizsgálat, ilyesmi...
Most aztán már fáj is, ferde is, csavarodott is, felemás is vagyok, kiáll a nemtudom mi a hátamon (nem egészen értettem a latin blablát mögöttem)...
Azért szerecsére a görizést nem kell abbahagynom, de agrózni mostanában nem fogok. Csak finoman :) Aztmondták ússzak. Háton. Jó. De nemtudok... Marad a gyógytrna.
Hurrá!Read more in Blog

2006 Agusztus

2006.08.25.
'01:06'
2006.08.23.
'22:02'

Az Aug. 20-i göris találka képei.

És voltunk Göris-Tehenészni is :)
07.13 + 08.20 és 08.20

Mindenféle göris képek egyébként itt


2006.08.21.
'00:21'

Mozgalmas nap volt a tegnapi, csúnya kis viharral...
Index.hu
Origo.hu
RTLklub
HírTV
MagyarRádió
Hiradó

Képek


"A meteorológiai szolgálat figyelmeztetett a viharra" -> Az lehet, de a vihar az egy dolog... Ez valami sokkal durvább volt. Viharba kimegyek sétálni, erre már új szó kellene, mert lassan hetente lesz egy ilyen. Semmi baj az időjárással, ugye?!


2006.08.19.
'15:31'

"Mell a címlapon"
"Bár az USA-ban egyre nagyobb támogatást élvez a nyilvános szoptatás, az amerikaiak zöme továbbra is elítéli az ilyen, igazán bensőséges pillanatot ábrázoló fotókat. A női mell csak akkor kelt megütközést, ha szoptatnak belőle?"

Hát nem is tudom, én baromi morcos lennék anyámra ha kiderülne hogy nyilvánosan szoptatott.
Hogy miért? Nemtudom. Talán mert kapásból asszeociálok arra a jelenetre amit én fotóztam le pár éve... Többet nem mondok, találjátok ki...


2006.08.18.
'15:58'

A gép előtt ülve is hallottam, hogy Bessenyeiék gyakorolnak, úgyhogy kirobogtam, hátha nem hagyják abba mire odaérek. Nem hagyták.
Képek oldalt.


2006.08.10.
'19:57'


Légibemutató és kaszkadőr Gunness rekord kísérlet a Duna fölött.2006.08.08.
'16:22'

Voda Voda Görkori Parádé


2006.08.05.
'00:03'

Még mindíg imádom a magyar egészségügyet!
3/4 8-ko már nem fogad az orvos, sőt, szerintem már bent sem volt!
Sőt! Már a kapukat is csukták. Még jó, hogy 8-ig van rendelés!
Csak erről úgy látszik ők nem tudnak!


2006.08.03.
'20:55'

Az elsejei viharkárok a Városligetben. INNEN vagy oldalról.

'14:44'

"Néhány nappal a Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt két Forma-1-es istálló a Red Bull Racing, és a Scuderia Toro Rosso egy-egy autója mutatkozik be a Hősök terén és a Dózsa György úton. Az autók az Ajtósi Dürer sortól rajtolva végighaladnak a Dózsa György úton. A táv felénél a levegőből csatlakozik az autókhoz a világ egyik legismertebb pilótája, Besenyei Péter."
Fotók INNEN vagy oldalról.Read more in Blog

2006 Július

2006.07.26.
'22:04'

Legszívesebben öngyilkos lennék...!


2006.07.20.
'12:24'

http://www.peta2.com/takecharge/swf/fur_farm.swf
Csak erős idegzetűeknek...!
:(

'09:59'

Egy ilyet szeretnék :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3308&navigator=3


2006.07.16.
'13:47'

A Gyurcsányról álmodtam.
A felettünk lévő lakásban lehúzta a WC-t, mire nálunk a zuhanyzó plafonjából elkezdett folyni a trutyi.
Anyám szerint jól megálmodtam, miszerint szarban vagyunk...

'11:40'

Afrika Fesztivál

Előadások és koncertek a multikulturális társadalom kialakításának jegyében, az afrikai kontinens népe, zenéje és kultúrája iránt érdeklődő felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.Izzó nyár, forró hangulat, mesebeli Afrika! Július 22-én a Vajdahunyadvárban.
Szakmai támogató: ELTE Afrikanisztika Tanszék
Programok:
Afro-hajfonás
Afrikai ételek
Afrikai viseleti bemutató

Előadások Afrikáról és helyzetéről, afrikaiakról…
Előadók: Dr. Mamu Grum – Sahara Alapítvány, Suleiman Ahmed - Sahara Alapítvány, Áron Balázs (NKÖM), Dr. William Ejalu – International Law research and Human Rights Monitoring Centre (Executive Dierector), Dr. Horváth Péter – Mahatma Gandhi Emberi Jogi Egyesület, Vananc Wapolo – Uganda Magyar Barátai Társaság, Dr. Füssi-Nagy Géza – ELTE Afrikanisztika Tanszék

Színpadi programok
14.00: Afromolato Táncegyüttes (Kamerun)
17.00: Etiópia Táncegyüttes
18.00: Kubai Foklór-koncert
19.00: Afrokubana Egyuttes (koncert)
20.00: Elisa Cubana (koncert)
21.00: Senad Együttes (Mozambique)
22.00: Afro Táncegyüttes

Az Afrika Fesztivál díszvendége:
Petaka Vera Sonjani (Dél-afrikai Nagykövetség elsőtitkára)

Szervezők: Mahatma Gandhi Emberi Jogi Egyesület / Lalibela Kft.

2006. július 22. (szombat)

Cím: Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár (Tel: 363-2711)

info

'11:27'

Nemzetközi graffiti verseny
Július 22-én, egy év után újra a graffitisek veszik birtokukba a Parkot.Négy ország művészei mérik össze tudásukat és fantáziájukat, akik közül a legjobbak a németországi döntőre is kijutnak. Mindezek mellett breaktánc és beatbox is várja a fiatalokat.

AEROSOL ART COMPETITION WORLDWIDE / SEMI-FINAL / EASTERN CONFERENCE GRAFFITI, BREAK, BEATBOX / NEMZETKÖZI GRAFFITI VERSENY – ELŐDÖNTŐ
SWATCH THIS WRITE 4 GOLD

Jövő Háza Központ
2006. július 22., szombat
10.00-tól

VERSENYKATEGÓRIÁK:
GRAFFITI-WRITE4GOLD, BREAKTÁNC, BEATBOX (SZÁJDOBOLÁS)
Résztvevő országok: Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Magyarország

A W4G 2003 óta az egyetlen hivatalos graffiti világverseny. A „megmérettetések” az elődöntőkkel kezdődnek, amelyek győztesei részt vesznek a németországi döntőn, Chemnitzben, ahol a győztes csapat komoly díjazásban részesül. Az elődöntők rendezési jogát minden évben más város kapja meg a világ minden táján. A résztvevő országok földrajzi fekvésüktől függően kapják meg ellenfeleiket, így például Svédország, Dánia, Finnország egy csoportot, illetve USA, Kanada egy másik csoportot alkotnak.

Idén Budapest ad otthont a „keleti blokk” művészeinek bemutatására, kiegészítve a legjobb break csapatokkal és beatboxerekkel, akik meghívásos alapon mérhetik össze tudásukat.

A versenyszámok egész ideje alatt a legkiválóbb hazai DJ-k és MC-k előadásait hallgathatjuk meg. A graffiti festésre minden résztvevőnek 10 teljes óra és egy 20 méteres felület áll a rendelkezésére, amit meg kell festeniük a megadott témával kapcsolatban. Ezeket a témákat zsűri adja meg 1 órával a kezdés előtt.

A 4 kategória: Concept painting / Koncepciós festés (10 óra), Action throw up / Bombing-Gyorsfestés (90 mp), Sketch / Rajz (1 óra) és Tag / Firka (60 mp).
A műveket a „legöregebb” és legelismertebb graffiti művészek zsűrizik, akiknek a szigorú pontozási rendszer segít a fair döntés meghozatalában.

RÉSZTVEVŐ CSAPATOK, VÁROSOK:
STF Crew (Belgrad)
FlyingScripts (Győr)
SCR (Miskolc)
THARCA Crew (Szeged)
DZ Crew (Budapest)
Hungary’s Finest (Budapest)
UTRSN (Sarajevo)
ZCR Crew (Zagreb)
NK-ZEK Crew (Ljubljana)

Breakdance és beatbox kategóriában a fent említett városokból hívjuk meg a legelismertebb táncosokat, szájdobosokat, akik közül a legjobbak komoly díjazásban részesülnek!

info


2006.07.15.
'19:41'2006.07.01.
'11:23'Úgy tűnik valakinek bejött a képem. Nem én küldtem be...Read more in Blog

2006 Június

2006.06.28.
'01:05'

Elég durva dolgok történnek odakint. Kisebb szélvihar van és ahogy elnézem lesz ez még ilyenebb is.
Minden zörög, csörög, csapkod. De persze a szoba nem akar kihűlni :/


2006.06.27.
'13:40'

Nagyban beszélek Messorral telefonon, megfordulok, és egy szöcske ül az ágyamon!
Mégis mit akarnak ezek itt bent? Pár éve egyet nem lehetett elüldözni az erkélyről, és egyszer éjjel a fürdőszobában találtam meg.
Ennyire azért nem vagyok állatbarát, hé! :D


2006.06.25.
'11:39'

Mégis miért van az, hogy minden fotózni való dologról utólag tudok csak??????
Most volt Melegfelvonulás. Aztán volt Kender tüntetés, meg volt még úgy 3 dolog amiről lemaradtam, de szerencsére már nem is tudom mi, így csak általánosan morcogok, de azt nagyon!
És akkor még kérdezze meg valaki, hogy miért nem fotózok...! Talán, mert mindenről utólag szerzek tudomást!!! :(((
Érdekes, hogy tavaly előtt ezekről még mind tudtam, orrba-szájba kaptam a maileket, hogy hol lesz fotóznivaló... Miért van az, hogy ha az ember nem egyedül van, akkor elfelejtik, hogy létezik? (ezt először a göriseken vettem észre.... mintha átmentünk volna leprásba...)


2006.06.22.
'17:43''01:19'
2006.06.19.
'00:20'

Postai képeslapküldő
Klikk!


2006.06.16.
'20:23'

Ez barommi jó -> "Idegen eszköz igénybevételével inzultálta a rendőröket" :D

'13:01'

Találtam egy állati szép telefont! Ez kell nekem! Ha nyerek a lottón :D
(kár, hogy nem lottózom...)

'12:25'

Kinyílt az erkélyen a liliom. Olyan liliom amit egyébként virágboltban osztogatnak megölve (gyk: vágott virágként), csak nem tudom pontosan ez melyik fajta.
Amlítettem már, hogy éhen fogunk dögelni?
(ennek nincs köze a liliomhoz)


2006.06.12.
'12:34'

Király! Anyám közölte, hogy már WC papírra sem igazán telik, majd elment a zaciba a gyűrűjével meg az órájával.
Adományokat elfogadok!!


2006.06.05.
'11:04'

Szereztem szupergiccseset :DDD(feltűnt már valakinek, hogy holnap 2006.06.06 lesz....?)


2006.06.04.
'20:33'

Elvesztettem a fonalat!!
Jah és leszakad a pofám...!Read more in Blog

2006 Május

2006.05.27.
'14:17'


2006.05.24.
'18:06'

Nos, az történt, hogy mutattam anyámnak épp ezt a pörgős kismadarat az utcában mikor kiderült, hogy az a kis gombóc alakú másik madár


az valszín a fiókája és nem éppen tud megfelelően repülni. Egy földszinti ablakpárkányra repült, majd onnan becsapódott a kapunk elé. Kimentem érte, hogy összeszedjem, de az nem volt olyan eccerű... Vadásztam rá vagy fél órát az autók alatt, az úttesten -miközben jöttek az autók- a sárban, vízben, négykézláb, koszosan. Baromira élveztem :) Közben az egyik nagy folyton felettem, körülöttem volt, és kiabált a kicsinek.
Aztán csak sikerült megfogni, felhoztam, betettem egy papagájodúbaés felhívtam a madárvédőket, hogy ilyenkor mi van...
Odáig el sem jutottam a mondókámban, hogy a madár már nálam van, aztmonták hagyjam csak, a szülei így is etetik, vagy zavarjam fás részre.
Mondtam, hogy itt nincs fa, mire a nő egész csodálkozva megkérdezte, hogy "nincs fa 5 méteres körzetben?".
Mondom nincs, ez itt a VI. kerület, ami van fa az is az Andrássy-n, az meg nem épp jó 5let. Aztán csak abban maradtunk, hogy vissza kell adni a szüleinek, csak azt nem tudtam, hogy mégis ezt hogy csináljam.
A végén felvittem a padlásra, kiálltam a padlásablakba, kinyitottam a dobozt... a kismadár meg nagyban aludt :D
Na mondom így aztán nem találnak meg, max. ha horkolsz hangosan :D
Előkerült valamelyik szülő, és a csicsergésre végülis felébredt a kicsi is. Kinyitottam az odú tetejét, kitettem a tetőre a padlásablak elé, de féltem, hogy megint leesik ez a kis lökött, úgyhogy behoztam a padlásra, hátha utánajönnek érte... Ehelyett a kis görcs kiszabadult és a végén egy falban lévő lyukhoz ment, onnan csicsergett kifele. Egy ideig nem jött neki válasz, így kiment a szomszéd tetőre, ahol aztán csak összeszedte az egyik szülőt... Aztán eltűntek.
Baromira remélem, hogy vigyáznak rá a szülei, különben megeszem őket reggelire! :D'14:34'

2 új fotóm oldalt.
Egy nagyon pörgős kis madárka bukkant fel az utcában. Szinte elszéedülök ha figyelem, nagyon élénk. Néha idejön az erkélyre, de ha kimegyek hamar elszelel. Aztán visszajön, majd megint elmegy. Szomszéd ablakpárkányokra száll és csicsereg rendületlenül. Naon édi :)


2006.05.23.
'13:41'

2 új fotóm oldalt!


2006.05.21.
'14:34'

Fotóim a Magyar Honvédelem napjáról oldalt.


2006.05.19.
'16:47'

A honvédelem napja
2006. május 21., vasárnap
Budapest, Dózsa György út, Felvonulási tér

A hagyományokhoz híven – a magyar honvédelem napja tiszteletére – az idén is nagyszabású rendezvényre kerül sor 2006. május 21-én, Budapesten, a Felvonulási téren. A 10 órakor kezdődő esemény színes programokkal, érdekes látnivalókkal várja az érdeklődőket. Ez a nap kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy bárki közelebbről megismerhesse az önkéntes magyar haderő mindennapi életét, felszerelését és technikai eszközeit. A felnőttek és a gyermekek ismét próbára tehetik ügyességüket, erejüket vagy éppen szerencséjüket a már korábban megismert versenyeken, a mászófalon, a hordóhúzásban és sok egyéb feladatban. Ez alkalommal az érdeklődők a haditechnikai eszközök között láthatják az árvíz elleni védekezés során használt honvédségi eszközöket is.
LINK


2006.05.18.
'11:12'

Voltam tegnap fotózni a Radikális gyalogosokat.
Fotók oldalról.


2006.05.16.
'14:15'

Najó, CSS mint olyan megoldva. Csináltam egyet az oldalhoz csak vannak olyan dolgok amikről még sohol nem olvastam... Pl. hogy miért lesz a dátum és az idő között egy plussz sor attól, hogy CSS-en keresztül kapja a tulajdonságait...
Mondjuk az egész tök felesleges, mert azthiszem semmi kedvem mind a 80 aloldalba átírni a dolgokat, hogy aztán soha a büdös életbe ne vegyem hasznát, mert úgysem fogom lecserélni az oldal színeit. Eddig sem tettem.


2006.05.14.
'01:43'

Megőrülök!
Megpróbáltam megcsinálni úgy az oldalam, hogy a tulajdonságokat css-ben adjam meg (hátha közben meg is tanulom :) )
Először nem működött IE-ben csak Operában... (ilyet sem láttam még, hogy valami Operában jó legyen, IE-ben meg nem...)
Aztán megoldottam, most jó... lenne ha... Nem lenne vele mégis pár apró bibi.
Ha 2sort írok egymás alá és mindkettő link, akkor minden oké. Ha ez a 2 sor nem link, akkor IE-ben is és Operában is kerül egy üres sor a 2 sor közé és nem értem miért. Plussz a betűk IE-ben vastagítottnak tűnnek. Itt is Operában látszik jónak.
Elveszetettem a fonalat!
Nem elég, hogy egy örökkévalóság lesz mire mindenféle CSS dologra rájövök (az tuti hogy meg nem tanulom :) ), plussz még be is kellene építeni az oldalamba, és akkor még ilyen szellemproblémákkal is küzdjek meg! A vége az lesz hogy így marad, soha nem lesz az oldalamnak más kinézete, én meg hülye maradok. (vagy ahogy Zoei tegnap közölte, buta vagyok hozzá. Zoei-t azóta nem szeretem)


2006.05.13.
'16:45'


Unatkozom!


2006.05.12.
'21:01'
2006.05.11.
'22:16''11:39'

VIRÁGKÖTÉSZET A GÓTIKÁTÓL A BIEDERMEIERIG
Nagytétényi Kastélymúzeum
2006. május 12-14. 10 –18 óráig
A kastélymúzeum ezen a májusi hétvégén újra virágdíszben várja látogatóit: a barokk kastély szobáiban történelmi korokat idéző, illatos virágkompozíciók teszik élővé a bútortörténeti kiállítást. A szobabelsőkben elhelyezett, neves virágkötők által készített élővirág-kompozíciók az adott korszak képzőművészeti, iparművészeti alkotásai alapján készült rekonstrukciók, melyek az elrendezés sajátossága mellett azt is megmutatják, milyen virágok fordultak elő és voltak közkedveltek egy-egy korban.
A virág mindig kitüntetett helyet foglalt el az ember lakókörnyezetében, s a kastély virágdíszes szobáiban járva a látogató most itt is úgy érezheti magát, mint egy lakott kastélyban. Ezen a három napon kerül megrendezésre a BÚTOROK TITKOS FIÓKJAI rendezvény is, melynek alkalmával látogatóink bepillanthatnak a díszesen kialakított bútorbelsőkbe: kinyitjuk azokat a bútorokat, melyeknek belső kialakítása is látványos.

(Bővebben + cím + árak)


2006.05.10.
'23:04'

Mostanában Doom 3-azok. És tök édi benne ez a robotocska. Úgyhogy most kép róla ide.


2006.05.09.
'16:47'

Említettem már, hogy utálom az orvosokat?
A körzeti orvosom most pl. elérte, hogy megint pánikbeteg legyek. Felírt egy olyan gyógyszert amiről tudta, hogy allergiás vagyok rá!
Most újfent nincs munkám, nincs pénzem, nincs életem! Szerintetek meglepődne ha beperelném???


2006.05.05.
'00:29'

Ahogy az IWIW fórumban is írtam: a (tegnap előtti) nap tanulsága:
Ne szólj be sok részegnek meg kisebbséginek a szomszéd kocsma előtt, mert kiderül, hogy egy házban laktok, betöri a kapun az üveget, összevérez verekedés közben és még meg is akarnak késelni....
Habnak a tortán járhatok el itthonról bicskával a zsebemben....Egyébként mondtam már mostanában hogy


2006.05.03.
'17:55'

Olyan depis vagyok, hogy csak úgy süvít!Read more in Blog